Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. カンクン、リビエラマヤ
  4. トゥルム
  5. トゥルム
Kin Toh by AZULIK ROO Tulum

Kin Toh by AZULIK

3.8
3.8
評価・口コミ(1176)
500 メキシコ・ペソ~
メキシコ料理(コンテンポラリー)

レストランの予約

2名
19:00
本日20回予約が入りました。
  • 眺めが良い
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
Welcome to Kin-Toh, the Sanctuary of Culinary Exquisiteness and Connection with Nature! This restaurant is much more than just a place to enjoy a meal; it is a gastronomic experience that celebrates authenticity and culinary mastery with its signature cuisine. Majestically located above the lush jungle of Tulum, Kin-Toh stands as an architectural gem.
This restaurant, situated among the branches and lush nature, offers a unique dining experience with panoramic views of the Tulum jungle. Distinguished by its attentive and professional service, Kin-Toh aims for each guest to enjoy a memorable and enriching experience.
Reservations can be modified on Open Table 24 hours in advance; otherwise, a cancellation fee of $1000 MXN per person will be charged.
15 minutes of tolerance for reservation time.
The use of professional cameras and drones is prohibited.
Adults only, 18+.
Elegant casual dress code (no swimsuits, high heels not recommended).

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    500 メキシコ・ペソ~
  • 料理ジャンル
    メキシコ料理(コンテンポラリー), 各国料理
  • 【営業時間】
    朝食 07:30~11:00 ランチ 12:00~15:00 ディナー 17:00~23:00
  • 電話番号
    984 980 0640 ext. 4
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    フォーマルな正装
  • 【シェフ・料理長】
    Rogelio Gorozpe & Santiago Conde
  • エリア
    トゥルム
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Zona Hotelera
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【その他】
    エンターテインメント, カクテル, グルテンフリーのメニュー, クラブスペース, テラス席, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

ダイナー1,176人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

3.8
3.8(最近の評価をもとに集計)
  • 3.6料理
  • 4.1サービス
  • 4.5雰囲気
  • 3.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • カンクン、リビエラマヤ

    斬新

  • トゥルム

    テラス席が評判

  • トゥルム

    一番予約が入ったお店

1,176​件の口コミ
  1. priscila

    ロンドン

    評価・口コミ (1)

    1.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月18日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    ¡Hice una reserva para cenar en Kin toh! Cuando llegué me informaron que mi mesa no estaba en la azotea sino dentro del restaurante (oscuro, caluroso y lleno de mosquitos). Para acceder a la azotea habría que pagar 1.000 pesos por persona. Le pedí a la anfitriona que al menos visitara la azotea antes de cenar y no fue autorizado, ¡no hubo ni una excepción, debido al error en la reserva! ¡Otro factor importante es que los precios de los platos de la carta son absurdamente caros y abusivos! ¡Renunciamos a la cena y nos fuimos! no lo recomiendo

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  2. Henry

    バハ・カリフォルニア

    評価・口コミ (2)

    2.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    Just don’t even both. Over priced. Food was super mid. If it’s a far drive don’t even both.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Joshani

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    VIP
    1.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    Terrible! Power went out! It’s 2024 it doesn’t matter if you want to conserve energy or being surrounded in nature people pay money for this. And the power goes out and it’s not the first time.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Dawn

    カンクン、リビエラマヤ

    評価・口コミ (2)

    1.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月14日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 3
    We booked a breakfast reservation at Kin Toh. Apparently Kin Toh is only open for dinner so breakfast was at Elixik which was not relayed to me in any confirmation communication. Similar vibes but not what I thought I was booking. We were told there was a $600 peso minimum and were charged before we even ordered and when we went to pay noticed it was actually $600 per person which also would have been good to know. We knew it was going to be on the more expensive side so we stayed. The food was not good. I got simple waffles and it tasted worse than a frozen eggo. My husband specifically asked for no pico on his dish and the waiter repeated back “yes, no tomato” and there were tomatoes all over his dish. During our entire meal, a bunch of people came in with cameras and seemed to be filming something promotional but were constantly moving around us and moving the copal incense to where it was blowing right in our faces (usually we love this smell but not in our face during a meal). After this we were told we still had credit to meet the minimum spend so we ordered some smoothies to go. After about 40 minutes, we were wondering where the smoothies were and asked our waiter as at this point we were ready to leave. We noticed a bunch of food coming out for the photographers before ours which was frustrating. Our waiter just gave some excuse about everything being made fresh and made sure to mention that we could leave a tip for him and the guys. We spoke to the manager? and he wasn’t really any help. He apologized and offered to get us reservations at one of their other restaurants but I wasn’t interested in any more of their food. He did not offer to credit anything back and seemed to not “understand” when we asked for a portion of the check back. This place is extremely overrated. There are much better places in Tulum that look almost exactly the same with better service and better food.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (3)

    4.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Celebrated my 50th Birthday here and we had an amazing time! Food was great, we did the Signature Tasting menu, burst of flavor on every bite! We wished the food didn’t come all at once, some food that needed to be warm can stay warm, and so that we can truly savor each dish without having to rush because the warm food will get cold soon. But we still enjoyed the experience! our waiter Jose was great! He is knowledgeable of what’s in the menu and made great drinks recommendations. Gave us the time to enjoy our meal, instead of kept coming to check on us. He made our experienced memorable, he was also very gracious at offering to capture and document our time there celebrating my 50th birthday! While we enjoyed the 4 course dessert, Jose still brought me a special truffles to enjoy for my birthday! Food was CHEF’s KISS!!! Thank you, Chef! Thank you Jose, for making our experienced at Kintoh memorable🎉 Highly recommend Kintoh, the flavor and quality of all the food was TOPNOTCH!! Gracias!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. OpenTable ダイナー

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Miguel and Keneth provided us with a memorable evening. Food was amazing. Drinks were delicious. Environment was unmatched. Will definitely be back.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. KenL

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (3)

    4.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月5日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Absolutely beautiful place, you’re paying for that experience, food was meh.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. OpenTable ダイナー

    カリブ海

    評価・口コミ (2)

    4.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月29日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    We went to the sunset experience and the ambience and views are breathtaking. But regarding the restaurant, the food is pricey and very small portions.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Aaron

    メキシコシティ

    評価・口コミ (3)

    VIP
    3.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月26日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 2
    Overrated… una trampa para turistas. He ido 3 veces. Y las 3 había pensado que había tenido mala suerte con la anterior, pero no. Lamentable.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Maria santa

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    2.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月25日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 3
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 5
    All’interno del ristorante dopo aver pagato il museo e farti delle foto si devono pagare altri soldi e i camerieri ti seguono per dirti non puoi fare le foto lì, qui non Va bene, Insomma prezzi assurdi e personale invadente sconsigliato… solo l’ambiente è bellissimo

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー1176名がKin Toh by AZULIKを3.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日20回予約が入りました。
Kin Toh by AZULIKのGoogle マップ

77780 ROO Tulum, Carretera Tulum Ruinas Km. 5,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Zona Hotelera
  • エリア
    トゥルム
  • 【営業時間】
    朝食 07:30~11:00 ランチ 12:00~15:00 ディナー 17:00~23:00
  • 予算
    500 メキシコ・ペソ~
  • 料理ジャンル
    メキシコ料理(コンテンポラリー), 各国料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    フォーマルな正装
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Rogelio Gorozpe & Santiago Conde
  • 【その他】
    エンターテインメント, カクテル, グルテンフリーのメニュー, クラブスペース, テラス席, バー・ラウンジ, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ