Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. オーストラリア
  3. シドニー
  4. Inner South
  5. チッペンデール
KOI Experiential  - KOI Experiential AU-NSW Chippendale

KOI Experiential

4.6
4.6
評価・口コミ(86)
101 AUDドル~
オーストラリア料理(コンテンポラリー)

レストランの予約

2名
19:00
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • 高級
An imaginative tasting menu designed by Reynold is here, presenting an unmissable feast for the senses.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    101 AUDドル~
  • 料理ジャンル
    オーストラリア料理(コンテンポラリー), アジア料理, オーストラリア料理
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 05:30~08:30 クローズ月・火
  • 電話番号
    (02) 9182 0976
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Reynold Poernomo
  • エリア
    チッペンデール
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 禁煙席

ダイナー86人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.7サービス
  • 4.5雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • シドニー

    斬新

  • シドニー

    特別な食事に最適

  • シドニー

    オーストラリア料理(コンテンポラリー)

86​件の口コミ
  1. Louisa

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Very happy with this collab KOI X Sebastian. Very happy with the kakigori and paired well with the mocktail. Plus point we got the best seats right at the center and served by Chef Reynold & Chef Sebastian. The Kakigoris taste so light and not overly sweet so we still have some room for KOI cake afterwards. Excellent!!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Trisha

    ハワイ

    評価・口コミ (3)

    2.0

    評価・口コミ (3)

    2024年12月14日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 3
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 2
    Value for money wasn't there, it wasn't an "experience" just served an ice cream, the people at the bar all seemed to know one of the owners and so he spent most of the time talking to them.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Elsia

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Dessert so good as well the mocktail. Service is excellent.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Heather

    ウェスト・サセックス

    評価・口コミ (12)

    5.0

    評価・口コミ (12)

    2024年12月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Incredibly creative and delicious food! We were hoping to meet chef Reynold as we are huge fans and Instagram followers, but his incredible talent is expressed by his menu and team, thank you for an amazing experience.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Ybrahim

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great value for the experience. Very keen to go back to try next season menu

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Janis

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This is a very special and unique dining experience that I recommend for anyone celebrating a special event or who appreciate food as an art

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Brent

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Lovely dining experience, service was great, and the food was intriguingly excellent. Hidden gem.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Hari

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Amazing food, the wine pairing was spot on, thoroughly enjoyed everything. Highly recommend.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Fenny

    メルボルン

    評価・口コミ (2)

    4.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 5
    Everything was good but we don’t like the canapes as there is no balancing on the flavour. Caesar Bouquet: the dressing doesn’t cover all so the last few bite only taste the mesclun or lettuce Egg tart: only taste Parmesan nothing at all Fried bao was excellent eventho a bit dry Tomato : no taste and no texture at all, too sour; clearly just fresh tomato taste and the wonton it’s not crispy (soggy) The Jus on wagyu was perfect. Cheers

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Kara

    ブリスベン

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I thoroughly enjoyed the experience and was prepared for high expectations of quality, but a potential for being let down with various reviews implying the food was overpriced, small quantity and subpar quality. Can I assure you this was not the case. This was my first experiential dining and I was amazed by the design, layout, textures, accompaniments, flavours and vibrancy. This was a special treat I’d saved up for and had planned years in advance, and I can definitely say I do not regret it. My only constructive feedback was the auto surprise of being charged for tap water ($4) and elocution when presenting each dish.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー86名がKOI Experientialを4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
KOI ExperientialのGoogle マップ

2008 AU-NSW Chippendale, 6 Central Park Ave,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    チッペンデール
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 05:30~08:30 クローズ月・火
  • 予算
    101 AUDドル~
  • 料理ジャンル
    オーストラリア料理(コンテンポラリー), アジア料理, オーストラリア料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Reynold Poernomo
  • 【その他】
    カウンター席, カクテル, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ