KOYN Japanese
4.5
評価・口コミ(236)
41 ポンド~
日本料理
レストランの予約
2名
2024年12月26日
20:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- ビジネス・接待に最適
- 魅力的
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算41 ポンド~
- 料理ジャンル日本料理
- 【営業時間】ランチ 12:00~14:15 ディナー 月~土 17:30~22:15 日 17:30~22:00
- 電話番号020 3535 2000
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】Rhys Cattermoul
- 【ケータリング】Kindly note we do not offer outdoor catering.
- パーティー・貸切Please contact the restaurant directly on 020 3535 2000 or reservations@koynrestaurants.com for further information.
- エリアメイフェア
- 【最寄りの駅・交差点】Grosvenor Square
- Parking detailsコインパーキング
- Public transitNearest Tube Station is Bond Street (Davies Street and turn right on Grosvenor Street)
- 【その他】カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 宅配サービス, 本格的なバー, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Omakase Feasting Menu
一人当たり£108.00
2024年11月1日〜2024年12月30日Our dining destination and contemporary izakaya features Japanese cuisine that is authentic with a modern influence. Executive Chef Rhys Cattermoul showcases a broad spectrum of Japanese cuisine through delicate umami flavours and responsibly sourced ingredients. Leave it to us whilst you experience the Japanese tradition at its very best at KOYN, making every meal a celebration. Enjoy the festive season with our carefully curated Omakase Feasting menu. Kindly note the menu is available for a minimum of 2 guests.Omakase Festive Menu
一人当たり£88.00
2024年11月1日〜2024年12月30日Our dining destination and contemporary izakaya features Japanese cuisine that is authentic with a modern influence. Executive Chef Rhys Cattermoul showcases a broad spectrum of Japanese cuisine through delicate umami flavours and responsibly sourced ingredients. Leave it to us whilst you experience the Japanese tradition at its very best at KOYN, making every meal a celebration. Enjoy the festive season with our carefully curated Omakase Festive menu. Kindly note the menu is available for a minimum of 2 guests.Nik Eksted & Koyn
一人当たり£98.00
2025年1月22日のみ表示するA one-night-only collaboration at KOYN Executive Chef Rhys Cattermoul joins forces with Michelin-starred Nordic chef Niklas Eksted, for an exclusive 6-course menu drawing from Eksted Nordic gastronomy and open-fire cooking and Cattermoul approach to Japanese izakaya dining. Welcome Drink Oyster Flambadou, Raw Beef with Vendace Roe and Crusade Nik Eksted Tuna Tartare, Black Garlic Boy & Bone Marrow Rhys Cattermoul Birch-Fired Trout, Mangalica Pork with Grilled Vegetable Butter Nik Eksted Chilean Seabass, Wasabi Shiso and Salsa Verde Rhys Cattermoul Juniper grilled deer, Beetroot and Salted Plum Nik Eksted Chocolate Wart, whiskey Soy and Meringue, seared with charcoal Rhys Cattermoul
ダイナー236人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.5
- 4.6料理
- 4.6サービス
- 4.4雰囲気
- 4.1コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
236件の口コミ
- Ö
Ömer
ロンドン
評価・口コミ (4)
5.0評価・口コミ (4)
2日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- A
Adela
ロンドン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
3日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- M
Mr
ロンドン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
3日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- E
Eris
ロンドン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
3日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- J
Jenny
ロンドン
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
3日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5