Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク
  4. マンハッタン
  5. トライベッカ
l'abeille NY New York
名店

l'abeille

50 USドル~
フランス料理

レストランの予約

2名
21:30
本日11回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級
  • 高級ワインが評判
Nestled on a charming Tribeca cobblestone street corner, l’abeille is an intimate sanctuary where French culinary artistry meets Japanese finesse. With only 48 seats, this hidden gem captivates diners with its seasonal Chef’s Tasting Menu, meticulously crafted by the visionary Chef Mitsunobu Nagae. Drawing on his rich experience from Michelin-starred establishments in Tokyo, Paris, and New York, including a recent tenure as Chef de Cuisine at Shun in Midtown Manhattan, Chef Mitsu curates a symphony of flavors that transcend borders.

At l’abeille, guests experience a harmonious blend of French sophistication and Japanese precision. Complementing the exquisite tasting menu is a rotating selection of seasonal a-la-carte dishes, thoughtfully paired with selections from the wine cellar and a captivating cocktail program. Immerse yourself in an unparalleled dining experience at l’abeille, where each dish tells a story and every moment is a celebration of culinary excellence.

名店とされる理由

料理長:Mitsunobu Nagae

  • 受賞アイコン

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • 受賞アイコン

    MICHELIN 1 Star

    2022

OpenTable 編集部より: ジョエル・ロブション出身の長江充展は、ミシュランの星を獲得したトライベッカの名店で、日本の伝統とフランス料理を融合させている。つまり、フォアグラのクレーム・ブリュレの柑橘類詰めや、メダイの味噌漬けのベビーアーティチョーク添えといった料理を、季節のテイスティングメニューで楽しんだり、バーでアラカルトメニューを選んだりできるのだ。どちらを選んだとしても、ベルベットの椅子とブース、大理石のアクセントウォールがあるエレガントな部屋など、まさにトライベッカという空間を満喫できるだろう。

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    フランス料理, 日本料理, フレンチジャパニーズ料理
  • 【営業時間】
    ディナー 火~木 17:30~21:30 金・土 17:00~21:30 クローズ月・日
  • 電話番号
    (212) 542-3898
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • パーティー・貸切
    Whether it is for a special occasion, holiday celebration, client appreciation, or simply a good time with friends and family, we are pleased to offer a variety of options to fit your needs. Our events team is at your disposal to help create a memorable experience. Please visit our website for more information.
  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
  • エリア
    トライベッカ
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Southwest corner of Laight St and Greenwich St
  • Parking details
    駐車場なし
  • Public transit
    Near the A, C, E, and 1 trains at Canal St. station
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席

エクスペリエンス

  • New Year's Eve at l'abeille - First Seating

    一人当たり$395.00

    プリペイド

    2024年12月31日のみ表示する
    In celebration of the quarter-century, take a journey back in time with us with iconic dishes since 1925! To celebrate the quarter century, the theme of New Year’s Eve 2025 at l’abeille is "looking back 100 years,” where Chef Mitsu has brought together a 6 course menu paying homage to era-defining chefs and signature dishes since 1925 - interpreted in his elegant French style with Japanese influence. Think Paul Bocuse’s famous fish en croûte made with delicate Japanese “Madai” sea bream, Régis Marcon’s famous cassoulet made with premium lobster and re-arranged for added freshness, and Joël Robuchon’s signature caviar and sea urchin presentation through the lens of Chef Mitsu - who has worked at his restaurants through a decade.
    写真(New Year's Eve at l'abeille - First Seating)
  • New Year's Eve at l'abeille - Gala Seating

    一人当たり$550.00

    プリペイド

    2024年12月31日のみ表示する
    In celebration of the quarter-century, take a journey back in time with us with iconic dishes since 1925 and a toast with Krug Grande Cuvée 169ème Édition to ring in 2025! To celebrate the quarter century, the theme of New Year’s Eve 2025 at l’abeille is "looking back 100 years,” where Chef Mitsu has brought together a 7 course menu paying homage to era-defining chefs and signature dishes since 1925. Think Paul Bocuse’s famous fish en croûte made with delicate Japanese “Madai” sea bream, Régis Marcon’s famous cassoulet made with premium lobster and re-arranged for added freshness, and Joël Robuchon’s signature caviar and sea urchin presentation through the lens of Chef Mitsu - who has worked at his restaurants through a decade.
    写真(New Year's Eve at l'abeille - Gala Seating)

ダイナー24人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.9サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.1コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ニューヨーク

    フランス料理

  • マンハッタン

    フランス料理

24​件の口コミ
  1. Erich

    カンザスシティ

    評価・口コミ (11)

    3.0

    評価・口コミ (11)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Outstanding service and presentation Had discovery menu-amuse bouche great Soup with mushrooms little to no taste and was very bland First fish dish very plain and not really tasty at all Tile fish good Final dish aged ribeye excellent Dessert taste of autumn strange and not very good They didn’t even get vesper martini right as well Overall service and atmosphere excellent We plan trips around food frequently but with this price point expected it to be much better …not even close to restaurants like Daniel or Gabriel kruether

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Steve

    ニューヨーク

    評価・口コミ (6)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (6)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A very lovely restaurant. We did the chefs tasting. For 8 courses we still left pretty hungry. Of all the tasting menus I’ve done the portions were the smallest here. My only feedback is literally make things like 1/4 bigger across the board.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. andrew

    オーランド・セントラルフロリダ東

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Lovely tasting menu and exquisite wines. Paid >$1200 dollars for 2 people which is absolutely insane and didn’t realize until the end because of the way the menu was written. Great place but beware of your wallet…

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Justine

    ニューヨーク

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It was absolutely fabulous! They were so accomodating and prepared a substitute menu for an item I am unable to eat. Staff and service was remarkable. One of the best restaurants I've been to in a while! Thank you so much for making our night special. Special shout out to Oscar for his kindness :).

    この情報は役に立ちましたか?

  5. OpenTable ダイナー

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It was amazing. Just a little bit noisy. I would suggest live music

    この情報は役に立ちましたか?

  6. William

    ラスベガス

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a wonderful time with excellent food and impeccable wait staff.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Chris

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    As usual L’abeille pulled another incredible colab dinner! This time chef Mitsu reconnect with chef Alain and pulled a beautiful Autumn flavor menu. Special mention as well for the beverage pairing of this evening, with a nice surprise from the bar finishing the last course in a great way.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. OpenTable ダイナー

    モントリオール・ケベック

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月3日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    I just didnt think this one was all excellent, sorry guys!

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Patrick

    ニューヨーク

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月27日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    This is not your run-of-the-mill Saturday night dinner! We went with the “short” tasting menu and we added the wine pairing, and we added the optional pasta with white truffle course. The preparation and plating of each course is obviously the product of painstaking execution. The service is professional but warm. If you’re looking for a special dining experience, this is an excellent choice.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Leigh

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月26日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Spectacular food, staff and experience down to every detail.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー24名がl'abeilleを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
21:30
本日11回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
l'abeilleのGoogle マップ

10013-2002 NY New York, 412 Greenwich St,

ダイニングエリア

追加情報

  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Southwest corner of Laight St and Greenwich St
  • エリア
    トライベッカ
  • 【営業時間】
    ディナー 火~木 17:30~21:30 金・土 17:00~21:30 クローズ月・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    フランス料理, 日本料理, フレンチジャパニーズ料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • Public transit
    Near the A, C, E, and 1 trains at Canal St. station
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, ワイン, ワイン持ち込みOK, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (212) 542-3898
  • パーティー・貸切
    Whether it is for a special occasion, holiday celebration, client appreciation, or simply a good time with friends and family, we are pleased to offer a variety of options to fit your needs. Our events team is at your disposal to help create a memorable experience. Please visit our website for more information.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ