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- 4.7料理
- 4.6サービス
- 4.5雰囲気
- 4.3コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Julio Hernandez
OpenTable 編集部より: Grinding and pressing heirloom corn tortillas are the specialty of chef Julio Hernandez, who caught the attention of Bon Appétit and a James Beard Award nom with the lime green food truck that shot him to fame. Now at a permanent location in The Gulch, you can score Hernandez's beloved birria plus all-new dishes featuring several types of mole and Southern-inflected takes on Mexican fare, like grits served with salsa and tostadas.
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騒音レベル • 普通
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
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Jack
ナッシュビル
評価・口コミ (7)
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4日前にご来店
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Stephanie
ニューヨーク
評価・口コミ (10)
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6日前にご来店
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Elizabeth
テネシー州東部
評価・口コミ (34)
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6日前にご来店
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shari
ナッシュビル
評価・口コミ (18)
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6日前にご来店
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OpenTable ダイナー
ナッシュビル
評価・口コミ (2)
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6日前にご来店
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jeff
ナッシュビル
評価・口コミ (1)
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7日前にご来店
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Arturo
ナッシュビル
評価・口コミ (7)
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7日前にご来店
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JASON
ナッシュビル
評価・口コミ (24)
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2024年11月15日にご来店