評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 4.7サービス
- 4.6雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Julio Hernandez
OpenTable 編集部より: Grinding and pressing heirloom corn tortillas are the specialty of chef Julio Hernandez, who caught the attention of Bon Appétit and a James Beard Award nom with the lime green food truck that shot him to fame. Now at a permanent location in The Gulch, you can score Hernandez's beloved birria plus all-new dishes featuring several types of mole and Southern-inflected takes on Mexican fare, like grits served with salsa and tostadas.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
斬新
Nicky
サンディエゴ
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Hannah
アトランタメトロ
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Earl
VIPナッシュビル
評価・口コミ (142)
評価・口コミ (142)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Thomas
ロサンゼルス
評価・口コミ (7)
評価・口コミ (7)
5日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Leonora
VIPテネシー州東部
評価・口コミ (9)
評価・口コミ (9)
6日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Grant
ナッシュビル
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
6日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Phillip
VIPナッ シュビル
評価・口コミ (7)
評価・口コミ (7)
2024年12月15日にご来店