Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サウスカロライナ州
  4. ヒルトン ヘッド
  5. ヒルトン ヘッド
Pictured: Main dining room on first floor. - Michael Anthony's Cucina Italiana SC Hilton Head Island

Michael Anthony's Cucina Italiana

4.8
4.8
評価・口コミ(5800)
31~50 USドル
イタリア料理

レストランの予約

2名
19:00
本日24回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 高級ワインが評判
  • 魅力的
Michael Anthony’s Cucina Italianaは、イタリアの伝統的な郷土料理を斬新なスタイルで提供するレストランで、受賞歴を持つ調理スタッフが作り出す、最高に新鮮な食材を使用した素晴らしい料理(自家製ニョッキ、ジューシーな子牛肉、日替わりの新鮮な魚介類、自家製デザートなど)を楽しめます。2002年にローカントリーで営業を始めた家族経営の高級レストランで、受賞歴のあるワインリスト、素晴らしい料理、行き届いたサービスを提供することで、料理&ワインの愛好家や批評家達の間でも定評があります。Michael Anthony’sは2010年にOpen Table主催の「アメリカ国内のイタリアンレストラン上位50店舗」に選ばれた実績を持っています。Michael Anthony’sではCooking School(実践&デモンストレーション形式のイタリア料理教室)を毎週開催しています。料理教室のスケジュールや食事の予約についてはウェブサイトを確認、またはレストランまで電話でご連絡ください。

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    イタリア料理
  • 【営業時間】
    ディナー 月~土 17:00~21:00 【定休日】日
  • 電話番号
    (843) 785-6272
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    リゾートカジュアル
  • エリア
    ヒルトン ヘッド
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
ギフトカード

ギフトカード

ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。

ギフトカードを贈る

エクスペリエンス

  • Hands On Cooking Class

    一人当たり$120.00

    複数の日付でご予約可能
    In our Hand-On Cooking Classes, you’ll have the opportunity to actively prepare three recipes from start to finish as you work closely with the chef. You’ll be chopping, slicing, whisking, kneading, stirring and folding right along with the chef as he shares his expertise and experience with you. Our classes are always fun and informative and the company is always congenial. After the cooking has been completed, you will sit down for a family-style lunch with wine to enjoy the dishes you helped create.
    写真(Hands On Cooking Class)
  • Cooking Demonstration

    一人当たり$75.00

    複数の日付でご予約可能
    Our Demonstration Cooking Classes are presented classroom style, where you will watch the chef prepare his menu, providing step-by-step procedures and helpful hints for each dish. The class includes a welcome glass of Prosecco, a generous tasting of all the dishes prepared, a glass of wine and a recipe booklet to take home. Our classes are always fun and informative and the company is always congenial. All seats are assigned based on party size and in the order the reservation was received so we can accommodate everyone. https://www.michael-anthonys.com/cooking-school
    写真(Cooking Demonstration)
  • Feast of the Seven Fishes

    一人当たり$110.00

    2024年12月24日のみ表示する
    For nearly 20 years, Michael Anthony’s has proudly hosted a time-honored Christmas Eve celebration known to Italians everywhere—The Feast of the Seven Fishes, or La Vigilia di Natale (Christmas Vigil). For 2024, come gather with family and friends and enjoy a wide array of fresh seafood, served family-style, as well as vegetables and pasta served buffet-style. To cap off this terrific evening, there will be platters of sweet desserts. We encourage you to bring your own favorite wine, although you may choose to order wine and cocktails from our bar at a la carte prices. The Feast of the Seven Fishes is a great way to create a new holiday tradition!

ダイナー5,800人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.9サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4.5コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ヒルトン ヘッド

    雰囲気がいいお店

  • ヒルトン ヘッド

    高級ワインが評判

  • ヒルトン ヘッド

    デート

  • ヒルトン ヘッド

    特別な食事に最適

  • ヒルトン ヘッド

    一番予約が入ったお店

5,800​件の口コミ
  1. Carolyn

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (9)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (9)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 2
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    We have been regular customers for years. Unfortunately, it did not hit the mark this time. The food just did not have the quality and creativity of the past and was underwhelming. My veal was tough, my brother and law had the cannelloni stuffed with seafood. He is a Suppa de Peche fan -this was the closet offering and he said it was just ground seafood with an uninteresting sauce. We did not like the red sauce as a dip for the bread and would have much more enjoyed fine quality olive oil. My sister enjoyed the lasagna and Caesar salad, but she really was the only one impressed with her dinner.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Louise

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (63)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (63)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always an enjoyable and delicious cooking class!! We greatly appreciated the surprise dessert to celebrate our birthdays! Thank you very much for your kindness!!

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Shane

    ロンドン

    評価・口コミ (8)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (8)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Server Kim Wexler was fun and provided excellent service and menu recommendations.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  4. Bob

    クリーブランド・アクロン、カントン

    評価・口コミ (28)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (28)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Ordered the halibut and the ravioli. Both were good. The halibut was just a touch dry but still good. Also had the duck prosciutto salad and the octopus. Both were amazing. Loved the half off bottle of wine selection. Our servers were excellent and attentive. Loved that I never had to pour my own wine or water. Can’t wait to go back.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  5. Michael

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (2)

    3.0

    評価・口コミ (2)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    Juan our server was very attentive and knowledgeable and gave good service. We felt like the menu lacked protein options that were not stuffed or filled with cheese. The calamari appetizer was very good. The pork cutlet parmigiana was good but nothing over the top special about it.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Susan

    ボストン

    評価・口コミ (3)

    VIP
    2.0

    評価・口コミ (3)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    The food was disappointing. Heavy handed on the herbs, especially the oregano. The service was amazing. My daughter got the bolognese one of her favorites and she couldn't even eat it. The taste of oregano was so over powering and there was no sign of meat in the sauce. The pasta while homemade was unevenly cooked. The lasagna was similar in flavor. The duck ragu special was all pasta no duck. If I had to recommend a meal I would say stick with the veal or the fish and ask for no oregano and to please leave the bay leaves in the kitchen. Again the staff was amazing.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Jayme

    ニューヨーク

    評価・口コミ (25)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (25)

    2024年11月23日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Cushions on chairs need re- upholstered. Chairs are worn.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Robert

    アトランタメトロ

    評価・口コミ (13)

    5.0

    評価・口コミ (13)

    2024年11月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Great service plus delicious food. Specials were fantastic

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  9. Donna

    サウスカロライナ州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    I chose to spend my 62nd birthday at Michael Anthony's and it was a delight. We were greeted promptly and led to our table where a birthday card was displayed. We were then offered complimentary Prosecco, which was delicious. Our server was Juan and he was exceptional. He knows his menu. Hubby had the veal - best dish - and I had the shrimp pasta. All very good, solid. The beef carpaccio was delicious. Highly recommend!

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  10. Robert

    ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    Thursday night was the second time we dined here, after an outstanding experience on Tuesday night. The restaurant was much busier than Tuesday night with 2 private parties. The food once again was outstanding, but the service was not as good as Tuesday night. We had 2 servers, one tall guy and a shorter guy. The shorter guy was very cordial, professional and friendly. He took very good care of us. The taller guy was not as attentive, and we overheard him talking to the longtime customers who were once locals, that tourists don't tip well. This is a slap in the face since WE ARE TOURISTS! Suggest that management caution their wait staff regarding that tourists come to their restaurant too and our money can be spent at other places. That said, the food was the star of the show both nights. Talented chef who creates outstanding specials and a solid regular menu. Backed up by a solid kitchen team, they turn out dishes quickly and with great execution. Thanks for 2 great meals!

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー5800名がMichael Anthony's Cucina Italianaを4.8つ星評価しています。

Michael Anthony's Cucina Italianaでは、ギフトカードをご提供しています。こちらからご購入いただけます。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日24回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Michael Anthony's Cucina ItalianaのGoogle マップ

29928 SC Hilton Head Island, 37 New Orleans Road,

追加情報

  • エリア
    ヒルトン ヘッド
  • 【営業時間】
    ディナー 月~土 17:00~21:00 【定休日】日
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    イタリア料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    リゾートカジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
ギフトカード

ギフトカード

ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。

ギフトカードを贈る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ