評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.9
- 4.9料理
- 5サービス
- 4.9雰囲気
- 4.7コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
OpenTable 編集部より: Dessert takes center stage at Nicosi, an intimate, omakase-like tasting experience from acclaimed Emmer & Rye Hospitality Group. In a sleek space with velvet curtains and 20 seats overlooking an open kitchen, chefs Tavel Bristol-Joseph and Karla Espinosa whip up an artful, eight-course dessert menu that’s one of the city’s most singular dining experiences.
一人当たり$100.00~$120.00
プリペイド
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
サン アントニオ
総合ベスト
サン アントニオ
お料理がおいしいお店
サン アントニオ
ベストサービス
サン アントニオ
雰囲気がいいお店
サン アントニオ
コスパベスト
サン アントニオ
斬新
サンアントニオ
総合ベスト
サンアントニオ
お料理がおいしいお店
サンアントニオ
ベストサービス
サンアントニオ
雰囲気がいいお店
サンアントニオ