評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 5サービス
- 5雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
Visa Dining Collection
料理長:Brian Kim
OpenTable 編集部より: Chef Brian Kim originally opened Oiji in 2015 before leveling up with Oiji Mi in 2022 and leaning into modern and upscale Korean fare. The stunning dining room serves up lantern-style lamps and lattice-inspired walls, an elegant setting for the luxurious five-course prix-fixe menu. Don’t miss the namesake Oiji bowl arrayed with briny urchin and sweet prawn, lobster ramyun twirled with cool noodles, or soju cocktails in creative flavors, which all helped the restaurant earn a MICHELIN Star and a James Beard semifinalist nod for the chef.
OIJI MIで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Joyce
ニューヨーク評価・口コミ (1)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Eunice
オレンジ カウンティ評価・口コミ (3)
6日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Glenn
ニューヨーク評価・口コミ (3)
2025年3月24日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Jesse
ニューヨーク評価・口コミ (1)
2025年3月23日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
OpenTableを利用するダイナー3名がOIJI MIを4.9つ星評価しています。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。