OK Omens
4.7
評価・口コミ(468)
31~50 USドル
アメリ カ料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2025年1月21日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 高級ワインが評判
- 地元で評判
- 斬新
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), ワインバー, アメリカ地方料理(北西部)
- 【営業時間】⦅ディナー⦆ 17:00~21:30
- 電話番号(503) 231-9939
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- エリアSEポートランド
- 【最寄りの駅・交差点】Poplar & Hawthorne
- Parking detailsコインパーキング
- Public transitTrimet busline #14
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 犬同伴可, 男女共用お手洗い
エクスペリエンス
Machete Winter Residency at OK Omens Thurs-Sat
2025年1月23日〜2025年2月1日This winter, Thursday-Saturday in January, Machete will be taking over the kitchen at Ok Omens! They'll be serving their authentic México City street food while Ok Omens will make sure the wine and cocktails are flowing. The menu is a la carte and reservations are HIGHLY RECOMMENDED. Learn more about Machete here: https://www.instagram.com/machetes.pdx/?hl=en Note: Oyster Happy Hour will not be available during the Thurs-Sat Machete Residency.1$ Oyster & Riesling Happy Hour
複数の日付でご予約可能Secure your seats for our famous 1$ Oyster happy hour, Tue-Sat from 5 to 6 pm. We’re talking 1$ oysters, price cuts on snacks, $9 glasses of wine, Happy Hour Cocktails and 25% the *entire* Riesling bottle list (Portland’s deepest.) The dining room and Patio can fill up fast, and reservations are strongly encouraged! Our full dinner menu is available during happy hour.Large Party Dinner
一人当たり$70.00
複数の日付でご予約可能We invite parties of 7 or more to partake in a family style feast, featuring multiple courses of chef Justin Woodward’s greatest hits and seasonal delights. The optional wine pairing supplement will fill your table with a selection of delicious bottles, expertly hand-picked by sommelier Brent Braun. Payment for Experience will be collected at the restaurant. 4 split checks maximum per party. For more details or a sample menu, email Brent@Okomens.com! **We are able to fully accommodate most dietary restrictions– be sure to let us know about your guests’ unique needs.