Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. オーストラリア
  3. ビクトリア州
  4. モーニントン半島
  5. モーニントン
OUEST FRANCE BISTRO AU-VIC Mornington

OUEST FRANCE BISTRO

4.6
4.6
評価・口コミ(183)
41~100 AUDドル
フランス料理

レストランの予約

2名
19:00
本日7回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
  • 地元で評判
Retro and cosy Design, with flashy red carpet, hanging plants in the patio for a true Paris Boheme atmospher. Golden mirror, artistic wall paper in a dark a moody atmosphere for the inside.
Ouest ( west ) France Bistro, has opened their door on the 14 of July 2022. Run by 2 French Brothers Oscar (chef) and Cesar ( ex : France soir ) from Brittany. After 1 year the restaurant have put himself as a must go of the peninsula.
The 32 seats tiny restaurant is welcoming you in a elegant and tasteful Design, mixing the atmosphere of the patio and the room for you to experience the ambience of a bustling French bistro in the heart of Mornington.
For the food, don’t look for to complicated, the small menu featured the classic of French brasseries dishes revisited with brio for a traditional hearty and tasty French cuisine, On the board of special find few seasonal and creative dishes take place.
Wine list focusing on diversity of French grapes and wine making from organic small producer.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    41~100 AUDドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理
  • 【営業時間】
    水~土 17:30~22:00 【定休日】月・火・日
  • 電話番号
    0475 945 244
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Cesar Henry
  • 【ケータリング】
    Casual, friendly and professional service. Intimate, warm and elegant ambience.
  • エリア
    モーニントン
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 本格的なバー, 禁煙席

エクスペリエンス

  • new year's EVE dinner

    一人当たりA$120.00

    2024年12月31日のみ表示する
    Come to celebrate the New year with an exquisite french Vibe and a classic menu. 3 courses and drink on arrival. drink options : sparkling French rosé / 1664 Kronenbourg ( beer ) Warm Baguette and butter Entree Options : - Scallops Onion Cream sauce with bread crumbed and parsley - Steak tartare with condiments - Onion soup Main options : - EYE fillet, 220g grass fed with Peper or bearnaise sauce - snapper fillet with white butter sauce sides to share, french fries, green salad and french Green pies Deserts to share : - creme bruler - mousse au chocolat

ダイナー183人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.8サービス
  • 4.6雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ビクトリア州

    地元で評判

  • ビクトリア州

    デート

  • ビクトリア州

    特別な食事に最適

  • モーニントン半島

    総合ベスト

  • モーニントン半島

    お料理がおいしいお店

  • モーニントン半島

    ベストサービス

  • モーニントン半島

    雰囲気がいいお店

  • モーニントン半島

    ビジネス・接待に最適

  • モーニントン半島

    地元で評判

  • モーニントン半島

    高級ワインが評判

  • モーニントン半島

    特別な食事に最適

183​件の口コミ
  1. Simone

    ゴールドコースト

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a beautiful authentic, local find! Loved the food and the service was perfect!!! Will be back!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Kim

    ハンプシャー

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年12月11日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Today was my second time dining at Ouest France Bistro and it confirmed this is a great restaurant! Georgie was the perfect host, making our experience both personal and friendly. The food was amazing and the atmosphere was quaint and relaxed. We will definitely be back soon. Merci!!

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Andrew

    メルボルン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月10日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Fresh ingredients cooked beautifully. Small menu but daily specials, it was hard to choose

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Lone

    ビクトリア州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    This was my second dining experience at OUEST and was excellent, just like the first. It has a unique, intimate atmosphere and one can actually have a conversation without trying to filter noisy others. The food is authentic French cuisine, meaning delicious. The wines on offer are top notch. The staff are attentive, yet discreet. Do yourself a favour and try it out.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Gordon

    ビクトリア州

    評価・口コミ (8)

    5.0

    評価・口コミ (8)

    2024年11月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    First time at this lovely restaurant. Thank you for a lovely evening, delicious meal and staff.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Russell

    メルボルン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Food was exceptional. Classic provincial French cuisine. executed exceptionally. Very personable waiter, very knowledgable. Would highly recommend. Best Mornington food by far. Thanks Ouest France Bistro.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Oliver

    ビクトリア州

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We took our grandchildren for dinner to celebrate my wife's birthday. Everyone had a great time and the food was excellent as usual.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Yves-Georges

    ビクトリア州

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Friendly and quite, excellent French cuisine, food and wine.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Sonia

    メルボルン

    評価・口コミ (5)

    4.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月2日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    An online booking at Ouest France in Mornington, 45 min ahead, coming from the Peninsula Hot Sprngs. The booking's instructions were followed to the letter- we got comfortable seating, overlooking the open kitchen. This gave us an insight into how their kitchen was run with every dish pre-prepared in portion sized plastic boxes, neatly stacked and labelled in mini fridges in the lower part of the kitchen. 1 hot plate were used to sear and cook the steaks and the scallops, 2 others to warm up sauces and entrées. The staff was composed of 2 kitchen hands who acted as the chefs, one Filipino, one possibly from Korea, maintaining a good speed and a lovely Australian lady in her 60s was calmly reminding them of certain dishes still needing to go out to one of the 20 or so diners that evening. She was also efficiently jumping in with serving, drying dishes, preparing drinks and encouraging the kitchen staff. A young, French, very friendly and efficient server from the Centre of France, who was on a discovery of Australia for a year, served many dishes. She was eager to learn and was attentive to the customers' requests. She learned how to caramelise the top of the crème brûlées that night. The maître d'hôte was also French and tried to play with the stereotype of the French Parisian bistro staff and succeeded. He struggled to pay even attention to all customers and seemed adamant that a spice inversion between nutmeg and clove in the bourguignon was impossible, yet my taste buds said otherwise. The vegetables in sauces (leek etc) and the stocks were what set every dish apart- outstanding. Sauces were beautifully made, aside from spice mix-up. Whilst the blanquette lacked cream and egg to make it taste like in Normandie, the beef cheeks had a deep, rich sauce. The custard of the crème brûlée was very tasty- deep orange colour from great eggs (no bubbles, no turned cream) and vanilla seeds. Music needed. A good restaurant providing an intimate setting with great classics!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Phil

    サンディエゴ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    My family had dinner here and it was delicious. For entree we had the sardines, scallops and beef tartine. All were very good. For mains two of us had the beef couldn't perfectly (rare)! We had the monkfish in a tomato sauce and the highlight was the roast duck breast with cherry sauce. All came with French fries which were high quality. We also had a side of beans and garden salad not very tasty. For dessert we had a crepe with stewed apples. And a decadent chocolate moose. We were served by two waitresses who were friendly and attentive. A special shout out to the young French waitresses who took the time to help my daughter practice her French. Above and beyond. Will return

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー183名がOUEST FRANCE BISTROを4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日7回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
OUEST FRANCE BISTROのGoogle マップ

3931 AU-VIC Mornington, 180 Main St,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    モーニントン
  • 【営業時間】
    水~土 17:30~22:00 【定休日】月・火・日
  • 予算
    41~100 AUDドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Cesar Henry
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 本格的なバー, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    0475 945 244
  • 【ケータリング】
    Casual, friendly and professional service. Intimate, warm and elegant ambience.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ