Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ
  4. サンディエゴ
  5. ポイント ロマ
Ponyboy at The Pearl Hotel CA San Diego

Ponyboy at The Pearl Hotel

4.7
4.7
評価・口コミ(52)
31~50 USドル
アメリカ料理

レストランの予約

2名
19:00
本日8回予約が入りました。
  • 地元で評判
  • テラス席が評判
  • ユニークなカクテルが評判
Nearly 70 years after its arrival onto the San Diego boutique hotel landscape, Point Loma’s iconic mid-century modern Pearl Hotel has unveiled the latest chapter in its storied history with an ambitiously reimagined restaurant and bar: Ponyboy. The inspiration behind Ponyboy extends beyond its décor and menu. Named after the protagonist of S.E. Hinton’s The Outsiders, the restaurant conveys the spirit of individuality and rebellion in a time when hope and resilience were pivotal to navigating the challenges of a changing world. Guests will sense the nod to cultural iconography as they step into a space that feels familiar and refreshingly new. The ambiance is designed to harken back to a bygone era when traditional American comfort foods and elaborate dinner parties were both fashionable and fun. We look forward to seeing you soon, drink in hand, soaking in the sun pool-side. Stay gold, San Diego.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理
  • 【営業時間】
    ハッピーアワー 水~日 16:00~17:00 ディナー 水~日 17:00~22:00 クローズ月・火
  • 電話番号
    (619) 226-6100
  • 【ホームページ】
  • Dress code
    カジュアル
  • エリア
    ポイント ロマ
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【その他】
    テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, 男女共用お手洗い, 禁煙席

ダイナー52人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.8サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.5コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サンディエゴ

    アメリカ料理

52​件の口コミ
  1. Daniel

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (13)

    4.0

    評価・口コミ (13)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    If you like comfort food, and we do, you'll love Pony Boy; however, the food was a little too rich and heavy, which is why I did not give it 5 stars. We had the burger, the stroganoff and the chicken. All were delicious, but i could have stopped after only a few bites, as it was simply too heavy and rich to finish. I hope they offer some lighter menu items in the future.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Alan

    サンディエゴ

    評価・口コミ (17)

    5.0

    評価・口コミ (17)

    2024年12月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Went to Ponyboy for a birthday dinner. Our service was impeccable!! Every single person greeted us with a smile. We sat outside and had a heater put next to us. The food was excellent. Better that I had expected. It was updated 50-60’s style food. It really took us back to that age with everything from the utensils and dishes to the food. We will definitely be back.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Bianca

    ニューヨーク

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年12月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always great service and top quality food. I never get tired of it and their subtle changes to their menu keeps le going. I will always try to make it to Prime rib night because it’s Divine. Holly is a great server and always delivers exceptional service.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Voltaire

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年12月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Awesome ambiance with superb food. Underrated but not for long!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Sandra

    VIP

    サンディエゴ

    評価・口コミ (10)

    4.0

    評価・口コミ (10)

    2024年12月8日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    We live up the street from this restaurant and had no idea the food was so good. The staff was friendly and efficient. The food was delicious. We had the deviled eggs, oysters Rockefeller, chicken Kiev and a stroganoff. We will definitely go back. Sandy

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Deana

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (13)

    5.0

    評価・口コミ (13)

    2024年12月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We’ve been looking forward to trying PonyBoy since it opened and we loved it! This is elevated comfort food. Old recipes reimagined in the most delicious ways. We started with the Ceviche and The Oysters Rockefeller and both were excellent. The oysters were so delicious I almost ordered seconds! Our drinks were also top notch. I had the Mexican Firing Squad and my friend had the Rosemary Army Navy. They were incredibly imaginative- the entire menu was so incredibly imaginative! We then had the prime rib special with the Dr Pepper glazed sweet potatoes and the tuna casserole. I’m not sure I’ll ever be able to eat sweet potatoes any other way. Our server, Tawny, was fantastic as were all the other staff and help. Can’t wait to go on fried chicken night!!! Very comfortable atmosphere. Cool outdoor dining with old fashioned cartoons playing on the big screen. We just loved everything about it!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Heather

    パインハースト

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2024年11月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Absolutely fantastic experience - this place is such a gem. From the food and drinks to the ambiance and staff, the small but beautiful touches, I can’t say enough good things.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Alison

    ニューヨーク

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Unique dining experience, loved every minute, with excellent cocktails, excellent wine, excellent service! Food was perfect in portion size, very fresh and tasted wonderful.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. james

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (18)

    4.0

    評価・口コミ (18)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Ponyboy is a stylish restaurant located inside the Pearl Hotel, a mid-century modern gem designed by San Diego modernist architect Robert Platt in 1959. As a lover of design, I was drawn to the restaurant primarily because of its unique architecture. Food wise, I enjoyed the Vegetable Tangine - a tasty vegan dish with couscous, grilled vegetables, chickpeas, Moroccan spices, topped with toasted almonds, very good! I also liked the deviled eggs, although I was expecting them to be more savory than sweet. Not a fan of the Caesar-influenced Brussel Sprouts, too crunchy. Ended with the mule float, which was ginger beer with vanilla ice cream. I appreciate interesting desserts such as this, but it could be improved with higher quality ice cream and it needs a touch of citrus (lime?) added to the ginger beer to balance out the sweetness. Overall, an enjoyable experience and I love the thoughtful repurposing of this historic piece of architecture!

    この情報は役に立ちましたか?

  10. michelle

    サンディエゴ

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月18日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Well, this review is kinda late because I’m going back for my fourth time tomorrow night. I’m obsessed everything about it is perfect! The food is spot on the service is incredible and each little detail to something in the 70s is brilliant. Definitely my favorite place right now.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー52名がPonyboy at The Pearl Hotelを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日8回予約が入りました。
Ponyboy at The Pearl HotelのGoogle マップ

92106-2239 CA San Diego, 1410 Rosecrans St,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    ポイント ロマ
  • 【営業時間】
    ハッピーアワー 水~日 16:00~17:00 ディナー 水~日 17:00~22:00 クローズ月・火
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【その他】
    テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, 男女共用お手洗い, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ