Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロードアイランド州
  4. Providence County
  5. プロビデンス
Pot au Feu Bistro RI Providence

Pot au Feu Bistro

4.7
4.7
評価・口コミ(1326)
31~50 USドル
フランス料理

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 魅力的
  • デート
  • 特別な食事に最適
A favorite of Julia Child - Pot au Feu Bistro is so much more than a restaurant... Established in 1972, our cozy Bistro is the oldest French Bistro in America. Pot au Feu Bistro kicked off the Providence Restaurant Renaissance being the first to offer something other than “steak, spaghetti and chow mien”.
Located in the Historic Downtown we are just minutes from all the hotels and convention center.

デリバリーとテイクアウトのご注文

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理, コンフォート・フード, ビーガン
  • 【営業時間】
    ⦅ディナー⦆ 金・土 17:00~21:00 【定休日】月~木・日
  • 電話番号
    (401) 273-8953
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Spike Mikulski
  • エリア
    プロビデンス
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Weybosset Street - 1 block from the Historic Arcade
  • Parking details
    The Signs on the left side of the street say "Tow Zone" but that ends everyday at 5:00 so you can park there without risk anytime aftrr 5:00! Plenty of on-street and many parking lots in the area.
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Midnight Madness Beaujolais Nouveau

    一人当たり$50.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    Beaujolais Nouveau

ダイナー1,326人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.8サービス
  • 4.9雰囲気
  • 4.5コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ロードアイランド州

    雰囲気がいいお店

  • ロードアイランド州

    高級ワインが評判

  • ロードアイランド州

    デート

  • Providence County

    雰囲気がいいお店

  • Providence County

    高級ワインが評判

  • Providence County

    デート

1,326​件の口コミ
  1. Miguel

    ボストン

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 1
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I'm not sure that there have been many iterations of the menu or chefs but I have hard time understanding how this place has high reviews. I thought the food was awful. My only theory is that either prior patrons are enamored, dare I say delusioned by the reputation of yesteryear's French cuisine, or I'm completely crazy. I am 45 yrs old, well travel and now understand why old people complain because its hard to enjoy something distasteful when you have had good food. I could tell that food was prepared to specification and cooked to correct temperatures however the combination of seasonings, along with poor salting and excessive cream/butter made the food distasteful. I had the Escargo; over buttered and under seasoned; temperature was perfect but no taste. The salad was wilted and looked like someone grabbed a handful of mixed greens out a package and just laid it on a plate. Maybe spray it with a mist of water in the morning to hydrate it? The Duck Confit came in a raspberry dressing that I thought ruined it. Same raspberry sauce was used in the optional salad dressing. I also thought the breast was overly flattened with a flattening iron and had a nice sear but was dry with respect to humidity but drenched in overly sweet raspberry sauce that was somehow overly creamed as well. My French 75 came out room temperature. Warm champagne sucks; anything fizzy should be cold....think of hot coca cola. Ambience was really nice. Waitress was attentive and nice. Tipped her well with cash. Not her fault. Seating was fast. They were at about 80% capacity and were well staffed so the flow and turn over was solid. I don't know how to help them. Again, it seems to be that the menu somewhat follows to French standards. Portions were adequately sized. I'm sorry I usually don't give negative feed back.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Micheline

    ロードアイランド州

    評価・口コミ (27)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (27)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    As always fabulous , great food, fun night . Bob was entertaining, wait staff attentive

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Stephen

    Philadelphia

    評価・口コミ (1)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (1)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always a phenomenal meal in such a beautiful spot.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. John

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (17)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (17)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Consistently excellent French cuisine. Never disappoints!

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  5. Colleen

    ボストン

    評価・口コミ (13)

    5.0

    評価・口コミ (13)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always a delight. Food and atmosphere are great…. It is like stepping back in time to a little neighborhood bistro in Paris. Love it

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  6. Paula

    ボストン

    評価・口コミ (17)

    5.0

    評価・口コミ (17)

    2024年11月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great meal from the moment we walked in until we finished our dessert. Service was outstanding. Love this restaurant. Truly a Providence gem.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  7. Jaime

    ボストン

    評価・口コミ (2)

    4.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I found the main plate portions a bit small, although our food was great. Steak frittes with the better cut of meat & truffle fries wwas delicious.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Micheline

    ロードアイランド州

    評価・口コミ (27)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (27)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Going to Pot au Feu is always a wonderful experience. It’s where strangers become friends

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Raymond

    ボストン

    評価・口コミ (75)

    5.0

    評価・口コミ (75)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We felt like a light dinner. Warm buttered French Bread, crisp green salad with homemade mustard vinaigrette dressing and a large bowl of onion soup topped with croutons covered by Gruyère cheese. All accompanied by a bottle of red Bordeaux wine from Bob’s excellent wine collection. It was a spectacular meal topped of by coffee and pot du chocolat.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. David

    ボストン

    評価・口コミ (2)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    A great find… reminds me of Filomena in Georgetown DC and Hugo’s Cellar in Las Vegas - fine dining in an classic atmosphere of days gone by.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Pot au Feu Bistroではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (401) 273-8953

OpenTableを利用するダイナー1326名がPot au Feu Bistroを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Pot au Feu BistroのGoogle マップ

02903 RI Providence, 44 Custom House Street,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Weybosset Street - 1 block from the Historic Arcade
  • エリア
    プロビデンス
  • 【営業時間】
    ⦅ディナー⦆ 金・土 17:00~21:00 【定休日】月~木・日
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理, コンフォート・フード, ビーガン
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    The Signs on the left side of the street say "Tow Zone" but that ends everyday at 5:00 so you can park there without risk anytime aftrr 5:00! Plenty of on-street and many parking lots in the area.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Chef Spike Mikulski
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ