Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ミシガン州北部、アッパー半島
  4. ミシガン(北部)
  5. ペトスキー
Pour Kitchen & Bar MI Petoskey

Pour Kitchen & Bar

4.7
4.7
評価・口コミ(600)
31~50 USドル
グローバル料理

レストランの予約

2名
19:00
本日7回予約が入りました。
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • ユニークなカクテルが評判
We define ourselves as a Modern American Restaurant focused on local & seasonal ingredients wherever possible. We balance these with worldly ingredients, which are reinterpreted in an inviting & familiar way, to create an eclectic range of dishes. POUR prides itself on using carefully selected ingredients, which we prepare from scratch daily, to deliver to our guests. We hope to bring not only a new & unique dining experience to people in the area, but also to serve as a vessel to for the plethora of local producers to showcase their own talents & products. Pour has an extensive wine list, and hand made craft cocktail selection, along with over 15 beers on tap.

Enjoy the POUR Kitchen & Bar Experience!

Parties of 6 or more will need a credit card to hold a reservation.

デリバリーとテイクアウトのご注文

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    グローバル料理, アメリカ料理(コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル
  • 【営業時間】
    月~木 17:00~22:00 金・土 17:00~23:00 【定休日】日
  • 電話番号
    (231) 881-9800
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Colin Campbell
  • エリア
    ペトスキー
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席

ダイナー600人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.4雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    子連れOK

  • ミシガン州北部、アッパー半島

    斬新

  • ミシガン(北部)

    子連れOK

  • ミシガン(北部)

    斬新

600​件の口コミ
  1. Jeff

    グランドラピッズ、ミシガン西部

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    Expensive, and food is good, But not worth the money in my opinion. Server was not at all friendly, but did accommodate my wife’s allergies

    この情報は役に立ちましたか?

  2. William

    ミシガン州北部、アッパー半島

    評価・口コミ (13)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (13)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Great meal. Poke and burger were outstanding, and seating in the back allowed for conversation without straining to hear

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Robert

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年10月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    What a great burger. One of the best! The service is outstanding. One of our favorite restaurants.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. jeniffer

    Detroit

    評価・口コミ (3)

    VIP
    3.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月18日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    We have been going to Pour for the last 4 years. This is where we had wagyu steak for the first time and it’s the reason we kept going back. We drove an hour and a half and were very disappointed that they no longer served this item. It seems like the restaurant is going in the wrong direction. Maybe they’re trying to save money? I can honestly say that we won’t be dining here ever again unless they bring back the wagyu steak. That was their best item and without it, I honestly don’t see a point in going back there!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Karen

    グランドラピッズ、ミシガン西部

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月15日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We throughly enjoyed our dinner. The Atmosphere was casual and on trend. Our meals were delicious. Our server was very attentive even though we were there at the end of the evening. We will definitely return.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Zach

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月9日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Great food and ambiance. Menu had a wide array of interesting options that I wanted to try.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Susan

    フロリダ南西部

    評価・口コミ (96)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (96)

    2024年9月20日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Another great meal! Had the farm board, lettuce wraps and burger all delicious!!

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Kenneth

    グランドラピッズ、ミシガン西部

    評価・口コミ (12)

    5.0

    評価・口コミ (12)

    2024年9月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Pour is an upscale bar with a variety of table choices (booths, tables, hi-tops, bar). All are spaced nicely and you can choose the type when making a reservation-and yes, we like the opportunity to make reservations. The menu has so many choices it is always hard to make a decision. The staff are well versed in describing each item. In a previous visit I loved the barrata fried green tomato’s. But in line with Pour focussing on farm to table it was not available tonight. A waiter we had on a previous visit recommended the barrata tomato appetizer. It had peas and delightful jalapeños(very small and subtle). I had the scallops. A generous portion however incredible quality and taste. I am an East Coast guy and these are special; including the sides. We started with a good old fashion (and yes, I am picky) followed by a nice bottle of Sancerre. I would be remiss if I did not mention the staff. Everyone of them are professionally friendly, show team and are attentive to all customers.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Maureen

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年9月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great experience! We were seated at the back in a semi private space which we preferred as it was quiet. Our server, Maddie, was attentive without being intrusive. The food was wonderful from our apps to dessert. We had tuna roll for starters, then brown butter Brussels sprouts , two entries: scallops and sweet potato/squash curry, then sparkling wine and chocolate pie. Each plate was beautifully presented and the food was delicious. My scallop entree was exceptional with house made ricotta, fresh peas and radish. Clearly the chef is creative and enjoys experimenting. We hope to come back next time we are in Petoskey.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Chris

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (4)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (4)

    2024年9月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great waiter - Tanner. Sushi delicious. Split a great burger. Overall hard to beat.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Pour Kitchen & Barではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (231) 881-9800

OpenTableを利用するダイナー600名がPour Kitchen & Barを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日7回予約が入りました。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Pour Kitchen & BarのGoogle マップ

49770 MI Petoskey, 422 E Mitchell St,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    ペトスキー
  • 【営業時間】
    月~木 17:00~22:00 金・土 17:00~23:00 【定休日】日
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    グローバル料理, アメリカ料理(コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Colin Campbell
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ