Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリブ海
  4. タークス・カイコス諸島
  5. タークスカイコス
Provence By Eric Providenciales Providenciales

Provence By Eric

4.7
4.7
評価・口コミ(933)
31~50 USドル
フランス料理

レストランの予約

2名
19:00
本日6回予約が入りました。
  • 斬新
  • 高級ワインが評判
  • ユニークなカクテルが評判
At Provence we are more than just a restaurant. Here you can enjoy the very best in fresh produce and Artisan style cuisine. A fine dining experience you won't want to miss. A unique Chef's Table like no other in Providenciales, where you will be guided by our Chef Eric Vernice to have a one of a kind dinner. A meal designed just for you. Come and indulge in our French/Italian Cuisine.

デリバリーとテイクアウトのご注文

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理, イタリア料理, 地中海料理
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 電話番号
    (649) 339-2233
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Eric Vernice
  • エリア
    タークスカイコス
  • Parking details
    You can park on the Street side or inside the parking lot that surrounds the building.
  • 【その他】
    エンターテインメント, カウンター席, カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 男女共用お手洗い, 禁煙席

ダイナー933人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.7サービス
  • 4.4雰囲気
  • 4.4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • カリブ海

    お料理がおいしいお店

  • カリブ海

    高級ワインが評判

  • タークス・カイコス諸島

    総合ベスト

  • タークス・カイコス諸島

    お料理がおいしいお店

  • タークス・カイコス諸島

    ベストサービス

  • タークス・カイコス諸島

    コスパベスト

  • タークス・カイコス諸島

    斬新

  • タークス・カイコス諸島

    地元で評判

  • タークス・カイコス諸島

    高級ワインが評判

933​件の口コミ
  1. Linda

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (7)

    5.0

    評価・口コミ (7)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It was extraordinary ! We dined at chef’s table and Eric and his team put on a show of culinary talent ! Food from start to finish was outstanding . Would highly recommend as a “don’t miss” ! It will be on the top of our list when we return . 🥂

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Valery

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    VIP
    1.0

    評価・口コミ (1)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 2
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    Presentation seems to matter more than substance...Plates look pretty, however dishes are flavorless and bland. Overcooked snapper, chewy lobster, undercooked ravioli...Rude staff. Do not recommend.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Shereen

    トロント・オンタリオ

    評価・口コミ (4)

    5.0

    評価・口コミ (4)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    Great experience! Fantastic food and our server was pleasant too. I don’t however understand how 15% service charge is automatically added to the bill, yet an additional tip is expected ?!?!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Caroline

    カルガリー・南アルバータ

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月24日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Une très belle expérience! Nous avons gouté plusieurs entrées. Chacune était excellente! Nous y retournerons.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Duygu

    ニューヨーク

    評価・口コミ (11)

    VIP
    3.0

    評価・口コミ (11)

    2024年11月24日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 2
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    We have been the island twice, so far the best food though it didn’t live up to our expectations from a French-Italian chef.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. jennifer

    トロント・オンタリオ

    評価・口コミ (8)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (8)

    2024年11月23日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always a pleasure to visit Eric on our trips to Turks. The meal was outstanding, and the service is always professional and friendly. Eric’s visit to each table is a special touch, it certainly makes his guests feel welcome.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Knut

    ニューヨーク

    評価・口コミ (29)

    5.0

    評価・口コミ (29)

    2024年11月15日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We dined at Provence on our previous visit and loved it then.Love it even more now .The Chef Eric is an artist in more ways than culinary. His dishes are a symphony of flavors , but the presentation is a true art for the eyes. The mushroom risotto was delicious and the pieces of asparagus in it were just perfect. Not raw, but still crispy. Strongly recommend the Creme brûlée duck foie gras .It was a genius creation of savory and sweet . Perfection.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Alexandra

    ニューヨーク

    評価・口コミ (8)

    5.0

    評価・口コミ (8)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Unbelievable service and food was exceptional. Best meal on the island.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Eric

    ラスベガス

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Truly a unique experience worth adding to your list of must try. The chefs table is a large U shaped bar that surrounds the kitchen. Plenty of space to relax and enjoy your company while watching the masters at work. Our party of 4 felt as if we were at our own table. The food, drinks and service were exactly what you expect from a Michelin style restaurant. Starting with the mixologist who crafted the perfect cocktails throughout the night. The amazing servers are equally passionate about the food and drinks and are very seasoned professionals at fine dinning. The food. Cannot say enough about everything we had . From the apps to desert every bite had flavor that just exceeded any expectations we had. If we had to choose our favorites we would highly recommend the nightly house specials which for us were the Milk feed veal chop or Pork Chop. Both sous vide and finished with the most favorable sauce and sides. Every bite was tender and flavorful. The deserts. Just when we thought we couldn't do anything else we ordered 3 deserts. All were amazing and had so much going on. Chocolate cake garnished with little homemade crumbles that burst with flavor, A pistachio cannoli unlike any cannoli you have ever seen or tasted, and a lemon meninge soufflé that was over the top. A must experience while visiting Turks. Easy walk in a safe neighborhood from our resort. Thank you Chef Eric and your entire Staff for a truly magical vacation that we will never forget.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. thomas

    ナッシュビル

    評価・口コミ (5)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Eric is an artist. He has passionate about his craft and his family. Food is amazing. Five stars. 

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

Provence By Ericではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (649) 339-2233

OpenTableを利用するダイナー933名がProvence By Ericを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日6回予約が入りました。

デリバリーとテイクアウトのご注文

Provence By EricのGoogle マップ

00000 Providenciales Providenciales, Le Vele Plaza,

ダイニングエリア

追加情報

  • エリア
    タークスカイコス
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    フランス料理, イタリア料理, 地中海料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    You can park on the Street side or inside the parking lot that surrounds the building.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Eric Vernice
  • 【その他】
    エンターテインメント, カウンター席, カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 男女共用お手洗い, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ