Pure South Dining
4.4
評価・口コミ(49)
41~100 AUDドル
オーストラリア料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2025年1月25日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- 眺めが良い
- 高級ワインが評判
プライベートダイニング
イベントにお使いください
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算41~100 AUDドル
- 料理ジャンルオーストラリア料理(コンテンポラリー), ステーキ, シーフード・海鮮料理
- 【営業時間】朝食 月~金 07:30~11:45 土・日 09:00~11:45 ランチ 毎日 12:00~15:00 ディナー 毎日 17:00~22:00
- 電話番号(03) 9699 4600
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】David Hall
- パーティー・貸切Mark any occasion with stunning views of the Yarra River & Melbourne skyline from one of our three dining spaces. The flexibility of our spaces allows Pure South Dining to accommodate intimate corporate dinners, family celebrations through to large cocktail events & weddings of up to 200 guests.
- パーティー・貸切のお問い合わせLockie: (03) 9699 4600
- エリアサウスバンク
- 【最寄りの駅・交差点】3 Southgate Ave, Southbank, Victoria
- Parking detailsSouthgate Carpark is underneath us with access off City Rd and Southgate Avenue.
- Public transit2 Minutes from Flinders Street Station & St Kilda Road Trams.
- 【その他】カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 眺望, 禁煙席
ギフトカード
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
エクスペリエンス
Valentines Day - Pure South Dining Room
一人当たりA$120.00
プリペイド
2025年2月14日のみ表示するShare the romance of Tasmania this Valentines Day. Three curated courses from our most loved farmers, forgers and fishermen in the Dining Room overlooking the stunning Yarra River. Elevate your experience with four award winning Tasmanian wines or indulge in a bottle of Mumm Cordon Rouge. Don't miss this exclusive opportunity to toast your special someone this Valentines Day.Tasmanian Tasting Menu - Pure South Dining Room
一人当たりA$145.00
複数の日付でご予約可能Our Six-Course Chef’s Tour Menu, takes you on a culinary journey from the waters off Devonport to the remote pastures of King Island. Executive chef David Hall and his team regularly travel to the islands of King, Flinders and Tasmania to meet our farmers & fishermen, connecting with the land and the Tasmanian produce that inspires Pure South Dining.