Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス
  4. ダウンタウン
  5. ダウンタウン
Q CA Los Angeles

Q

4.5
4.5
評価・口コミ(377)
50 USドル~
寿司
  • デート
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
純粋さとシンプルさをマニフェストとしているQは、卓越したomakase(おまかせ)ダイニング体験を提供しています。Qは、シェフHiroyuki Narukeの江戸前料理の表現であり、その料理の歴史は刺身を酢で味付けしたご飯に最初に組み合わせた江戸時代にさかのぼります。Qは、ロサンゼルスで妥協のない東京風の寿司を味わえる、洗練された居心地の良い機会を提供しています。26席のダイニングルームは細かい配慮、創造性、そしてシェフHiroによる美しい料理に調和し、日本の伝統と印象的なモダニティが融合しています。寿司バーの上には数百球もの照明があり、シェフHiroと彼の芸術的な料理を直接照らしてシーンを演出します。波形の天井からバーそのものに至るまで、落ち着いた自然な形状のダイニングスペースは、木材に対する日本の深い理解を反映しています。家具には、現代的に解釈した日本の座椅子や何世紀も昔の建具技術のテーブルが含まれます。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。

あなたの食の世界を広げるアプリ

OpenTable アプリなら条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

QRコードをスキャンしてアプリを入手したら、条件が似ているレストランをたくさん見つけることができます。

アプリを開く

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    寿司, 日本料理, シーフード・海鮮料理
  • 【営業時間】
    ⦅ランチ⦆ 火~金 12:00~13:30 ⦅ディナー⦆ 火~土 18:00~22:00 【定休日】月・日
  • 電話番号
    (213) 225-6285
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Hiroyuki Naruke
  • エリア
    ダウンタウン
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Between Grand and Olive
  • Parking details
    Valet parking is currently closed.
  • 【その他】
    カウンター席, シェフズテーブル, バリアフリー, ビール, ワイン, 禁煙席

ダイナー377人による評価

総合評価

4.5
4.5(全期間の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.6サービス
  • 4.6雰囲気
  • 3.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

377​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2017年7月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    ロサンゼルスで本物のお寿司が頂ける数少ないお店の一つです 一つひとつを大切に真摯に握ってくださいます、暖かいホスピタリティにも感激しました 舌も心も満足する素晴らしい時間でした また、ぜひ伺いたいと思います

    この情報は役に立ちましたか?

  2. OpenTable ダイナー

    オーランド・セントラルフロリダ東

    評価・口コミ (2)

    VIP
    4.0

    評価・口コミ (2)

    2022年7月17日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Food was excellent but as a red wine drinker they only offered 2 cabs by the bottle and no red wine by the glass.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. TonyJ

    ニューヨーク

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2022年6月30日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Such an amazing experience. Service and food was perfect.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Graham

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2022年6月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had an absolutely wonderful experience at Q! Without question we had some of the best sushi of our lives, if not one of the best meals of our lives period! Chef Hiro does bravura work - it is a treat to watch a master work, and his wife, Kyoko, is incredibly attentive and polite in her service. The fish is all from Japan and the 18 courses are diverse, well-balanced, and chosen incredibly thoughtfully. This is not an establishment where they are going to drown the fish in sauces. But when Chef does use sauce, it is exceptionally well prepared and complements the dish perfectly. The speed and volume of the meal was spot-on - leaving us full but totally comfortable. And the sake recommended by chef paired wonderfully with the entire meal. The ambience of the restaurant is excellent and put us in the perfect relaxed headspace for enjoying Chef’s meal. There is a lovely warmth, intimacy, and elegance to the design and decor of the space that feels totally upscale and completely unobtrusive. It is quiet but with enough classical music audible to not feel “flat”. The spacing between patrons/groups was very comfortable and it was very easy to have a conversation and shift about in my seat without feeling like I was intruding on anyone else’s experience. After a stressful day, it was absolutely perfect! While I understand that some folks might never think it is justified to spend $300 per person (before drinks), we felt the price point fairly reflected the meal and attention to detail given — and is well in-line with comparable establishments throughout Los Angeles. If you are looking for a traditional Omakase that is focused on quality fish and technique, and not gold leaf and bone-marrow (though there’s certainly a time and a place for that haha), you would be hard-pressed to find a better meal in Los Angeles. Highly recommended and definitely plan on returning in the future!

    この情報は役に立ちましたか?

  5. NoelS

    オレンジ カウンティ

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2022年6月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The design of the front door already catches your eye before you even step in. The interior was well designed and fit the overall aesthetic of rustic Japanese with the sushi bar as the focal point with Chef Hiro at the helm. Fresh fish with Amazing, complementary flavors, well deserving of it's Michellin star. The soy was just the right amount of saltiness for my pallete. You could even eat the wasabi and ginger on it's own. Kyoko's service was on point. My wife and I were not left wanting after leaving the restaurant.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Lovesushi

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2022年6月12日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Overall it’s a very intimate setting, the food is amazing. I won’t spoil it but it worth a try!

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Mocha615

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    2022年6月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It was my first date with my husband after second baby’s delivery. Food was very fresh, great service and very private.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Johnson

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (28)

    VIP
    3.0

    評価・口コミ (28)

    2022年6月4日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 3
    Two of us paid $200 for the two bottles of wine. Ended up paying $1200+ including tip After 2 hours were were asked to leave out seats for the following seatings We still had our wine left so we sat by the table and paid extra tips for sitting there. Chef and one server, minimal communication, just said the word for the name of fish, sometimes hard to understand. The Hokkaido uni was not fresh so I didn’t eat, no word no compensation. When I paid this much, I would like to have a complete package, good service, interaction and discussion about the food. No tea, no drinks. Not recommend

    この情報は役に立ちましたか?

  9. OpenTable ダイナー

    ポートランド・オレゴン

    評価・口コミ (2)

    1.0

    評価・口コミ (2)

    2022年5月26日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 1
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    This is the first restaurant review and also the first negative review I have ever written. It was impossible to imagine a restaurant like this even was considered for a Michelin star. Marketed as one of the best in LA (on Eater), my husband and I eagerly paid a $100 Uber ride during peak traffic to get to this small hole in the wall Omakase in downtown. Upon entering, the decor was dreary with vases and masks that looked like it came out of an alleyway antique shop. The one and only sushi chef had less than zero personality robotically churning out the names of the fish. The fish line was impressive (all overnighted from Japan) but was either paired with an underwhelming sauce or overwhelmed by the red vinegar rice. The giant squid, one of my favorite dish, was mealy due to poor knifing skills but even if cut right, it would have still been overpowered by the edomae rice (browned in red vinegar). Did the chef suffer from Covid after-effects of compromised olfactory senses? This was not a $300 per person experience with a total bill of $1200. Left the restaurant with a severely sour taste in our mouths but it wasn’t just the vinegar.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

  10. CarlosF

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (8)

    2.0

    評価・口コミ (8)

    2022年5月20日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 3
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    I came to Q with my girlfriend for our anniversary to experience high-quality sushi and a unique experience since I had found the restaurant on the Michelin guide. I spent almost $1,000 on a dinner for two and we both left hungry. The chef needs to add more dishes to the course! The sushi rice had way too much vinegar and was overpowering all the dishes. Although I believe the service was ok, not great. They add an automatic 20% gratuity charge which I did not believe was fair. Dinner Omakase was falsely advertised at $300 per person but with the added gratuity it was actually $360 plus tax per person. The dinner was very awkward since the chef wouldn't talk to anyone, he was just servicing the dishes, explaining what they were briefly, and after would retreat to preparing the next dish. Whoever gave this place a Michelin star was smoking crack that day. I definitely will not be returning and would rather take my business to a more casual sushi restaurant since at least there I can spend a fraction of what was charged and not leave hungry.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー377名がQを4.5つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

OpenTable ではご利用いただけません

申し訳ありませんが、当店は OpenTable ネットワークに加盟していません。空席状況を確認するには、レストランに直接お問い合わせください。

この店舗の運営者様・オーナー様ですか?
自分のお店として登録する。
QのGoogle マップ

90014 CA Los Angeles, 521 W. 7th Street,

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Between Grand and Olive
  • エリア
    ダウンタウン
  • 【営業時間】
    ⦅ランチ⦆ 火~金 12:00~13:30 ⦅ディナー⦆ 火~土 18:00~22:00 【定休日】月・日
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    寿司, 日本料理, シーフード・海鮮料理
  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    Valet parking is currently closed.
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Hiroyuki Naruke
  • 【その他】
    カウンター席, シェフズテーブル, バリアフリー, ビール, ワイン, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ