
Red Circle Inn
4.6
評価・口コミ(1441)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリ ー)
レストランの予約
2名
2025年3月16日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- 魅力的
- ユニークなカクテルが評判
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), ステーキ, コンフォート・フード
- 【営業時間】日 15:00~20:00 ディナー 月~木 16:30~21:00 金・土 16:30~22:00
- 電話番号(262) 367-4883
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Joe Heppe
- パーティー・貸切Our reimagined event spaces make great gathering places for groups large and small, and our dedicated events team will work with you to create a customized catering menu that's perfect for the occasion. PABST ROOM – 6 to 12 Guests | WINE ROOM– 13 to 28 Guests | PROVIMI ROOM– 40 to 100 Guests | POLASKI ROOM – 100 to 240 Guests
- エリアナショタ
- 【最寄りの駅・交差点】Watertown Plank Road
- Parking detailsGenerous private parking lots adjacent to the building as well as immediately across the street. Additional on street parking in-front of restaurant.
- 【その他】エンターテインメント, カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 禁煙席
エクスペリエンス
FAMILY STYLE SUNDAY SUPPER
複数 の日付でご予約可能All Inclusive Menu for the whole Family to enjoy. **PROTEIN CHOICES** Pasta Primavera $39 RCI Fried Chicken $42 Herb Roasted Pork Loin $42 Maple Creek Baby Back Ribs $42 Homemade Wagyu Meatloaf with Honey BBQ Glaze $45 Norwegian Salmon $42 Overnight Prime Rib $45 RCI Beef Wellington for Two $58 **DINNER INCLUDES THE FOLLOWING SHAREABLES** Apps: Wedge OR House Salad, Cheese Curds, Shrimp Cocktail & Relish Tray for the Table Sides: Mac & Cheese, Buttered Mashed Potatoes Dessert: Choice of Ice Cream Sundae OR Fruit Crisp Ala Mode **KIDS UNDER 11 EAT FREE** To Start: Fruit, Side Salad, OR French Fries For Dinner: Choice of Mac & Cheese, Buttered Pasta, or Chicken Tenders, **Large Waygu Cheeseburger (+ $15)6pm Droughin Wine Dinner
一人当たり$125.00
2025年4月3日のみ表示するDrouhin Wine Dinner $125 per person ++ Reception : A selection of chef-curated hors d'oeuvres, artfully crafted to pair with the vibrant minerality of Drouhin – vaudon Chablis. First Course: Butter-Poached Lobster Tender sous vide lobster tail nestled atop beluga lentils, garnished with crispy leeks, a luxurious caviar butter, and a delicate Côte Blanc cream, finished with a drizzle of tarragon oil. Paired with Drouhin Côte de Beaune Blanc Second Course: Braised Pork Cheek Succulent Upholf Farms pork cheek atop a toasted brioche crisp, accented with a bright micro arugula salad, a rich red wine gastrique, and a whisper of bottarga. Paired with Drouhin Côte de Beaune-Rouge Third Course: Herb-Crusted Lamb Loin Niman Ranch lamb loin encrusted with fragrant herbs, complemented by a silky pea purée, seared king trumpet mushrooms, and a house-made lamb demi-glace. Paired with Drouhin Chambolle-Musigny Final Course: Vanilla Rhubarb Chiffon Delicate vanilla chiffon cake paired with lavender-infused rhubarb ice cream, finished with a berry rhubarb coulis and tart green strawberries. Paired with Drappier Carte d’or Champagne
プライベートダイニング
人気のお料理
ダイナー1,441人による評価
総合評価
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4.6
- 4.6料理
- 4.7サービス
- 4.5雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通