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Restaurant Beatrice TX Dallas
名店

Restaurant Beatrice

31~50 USドル
アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)

レストランの予約

2名
19:00
本日18回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

当店について

  • 地元で評判
  • 特別な食事に最適
  • ユニークなカクテルが評判

名店とされる理由

料理長:Michelle Carpenter

OpenTable 編集部より: ジェームズ・ビアード賞、イーター・ダラス、Dマガジンはいずれも、ミシェル・カーペンターとテランス・ジェンキンスが作るケイジャン・クレオール料理を出すこのオーク・クリフのレストランに称賛の声を浴びせています。両シェフはニューオーリンズで経験を積み、その影響は、印象的なフルール・ド・リスの壁紙から、海老とグリッツ、ビーガンガンボをはじめとする上品な料理まで、あらゆるものに反映されています。


哲学

Our mission is "Bienvenue to All!" Our restaurant celebrates the hospitality and gastronomy of authentic, scratch-made Louisiana and Southern foods with a focus on environmental stewardship and our immediate community. Our menu represents the integrity and connections between our chef, our farmers, and ranchers. From mustard to sausage to biscuits, nearly every item is made in-house.

ダイニングエリア

追加情報

  • 説明
    James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
  • 電話番号
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部), アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル
  • 【営業時間】
    ランチ 金 11:00~14:30 ブランチ 土・日 11:00~15:00 ディナー 火~土 17:00~22:00 日 15:00~21:00 【定休日】月
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Delivery & takeout

エクスペリエンス

  • Cochon De Lait No. VI with Still Austin Whiskey Co

    一人当たり$100.00

    2025年4月9日のみ表示する
    Cochon De Lait is a Louisiana-Style Whole Roasted Pig. This event is the most popular event with Beatrice. Join us for a Cochon-Whiskey Dinner focused on sustainability on Wednesday, April 9th. Our chefs will be roasting a pig that Restaurant Beatrice purchased for this dinner. We will serve three different Still Austin Whiskey Co., cocktails and pork in seven different ways on a menu that prizes all parts of the pig. This pig has been ethically raised by our rancher who sourced it from Dr. Mark Murphey, an award-winning breeder and professor from Louisiana Tech. Limited seating. Price does not include gratuity or tax. Patio or inside dining available. The menu is in the photo carousel.
    写真(Cochon De Lait No. VI with Still Austin Whiskey Co)
  • Soulstice Rise Package

    一人当たり$100.00

    プリペイド

    複数の日付でご予約可能
    Date night - Soulstice Rise Package
    写真(Soulstice Rise Package)
  • Women's Gastronomy Dinner

    一人当たり$150.00

    2025年3月20日のみ表示する
    We are delighted to invite you to a special celebration in honor of Women's History Month. Join us for a six-course tasting menu by Chef Michelle Carpenter. Each course will pay tribute to a legendary woman chef. The menu will weave in pairings from exceptional, award-winning spirits and wines that are owned by women and/or have been crafted by women. This inspirational tasting menu highlights the acumen, talents, and creativity of women within gastronomic culture, our community, and in our personal lives. Proceeds from each seat will be donated to the Women's Business Council-Southwest, which is a nonprofit that provides resources to uplift women-entrepreneurs. Women's Gastronomy Tasting Menu Aperitif: Ramos Gin Fizz by Condesa Clasico Gin; Woman-Owned, Distilled, Operated Soup: Tribute to Chef Edna Lewis: Silken Turnip and Potato Soup Salad: Tribute to Chef Alice Waters: Endive, Grapefruit, and Avocado Salad Sun Goddess Orange Wine; Woman-Owned; Available for Retail Sale at Dinner Hot Appetizer: Tribute to Chef Leah Chase: Fish Cake with Citrus Beurre Blanc Seafood Main: Tribute to Chef Alzina Toups: Crab Lasagna Beef Main: Patrizia Cencioni, Brunello di Montalcino; Woman-Owned, Distilled, Operated; Available for Retail Sale at Dinner Tribute to Chef Julia Child: Brisket Bourguignon Dessert: Tribute to Nina Métayer: Triple Chocolate Mousse with Valrhona Chocolate Milam & Greene Old-Fashioned; Woman-Owned, Distilled, Operated Coffee Service: Mignardise by Valrhona Chocolates
    写真(Women's Gastronomy Dinner)

オファー

  • Happiest Hour 5-6pm Tuesday-Friday

    複数の日付でご予約可能
    火 - 金〜17:00 - 18:00
    Half Off All Oysters: Chargrilled and Raw Oysters are 50%. Our Happiest Hour menu also includes select discounted drinks from the bar, cocktails, wine, and beer. Our discounted menu runs from Tuesday-Friday, 5-6pm.

    写真(Happiest Hour 5-6pm Tuesday-Friday)

ダイナー391人による評価

Restaurant Beatrice​で食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.8サービス
  • 4.6雰囲気
  • 4.6コストパフォーマンス

騒音レベル普通

391​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (10)

    2.0

    7日前にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    Place has potential, but failed to meet expectation’s. Went on a Saturday at 5 PM for the seasonal patio crawfish boil. Arrived at 5 and the gate to the restaurant was closed as the staff was not ready to seat guests. There’s a great crawfish boil setup on the patio that was not being used - made me wonder if I was eating fresh crawfish. Restaurant was out of sausage. it’s featured on nearly every dish so I’m not sure how this is happens on a Saturday. Crawfish was so so and high priced compared to others in Dallas. Decent cocktails - lack of selection of beer.

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  2. OpenTable ダイナー

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (2)

    5.0

    2025年3月2日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    My server Joseph was fantastic. He was extremely well-informed about all the items on the menu and provided some excellent suggestions. I will certainly come back in the future. Side note: Try the King Cake if it’s available, you won’t regret it.

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  3. Terrance

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (2)

    5.0

    2025年3月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We came for the Mardi Gras menu and was not disappointed. Jay provided outstanding service. All the hype around this eatery is well deserved.

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  4. Jazmine

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (3)

    2.0

    2025年2月16日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    Fish and grits weren’t seasoned at all. Beignets were good

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  5. Katreena

    ラスベガス評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年2月16日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The food and service was amazing! The drinks and ambiance took me straight to New Orleans

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  6. Julie VIP

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (2)

    5.0

    2025年2月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a lovely experience for Valentine's Day with a prix fixe menu. The bartender was exquisite as our martini was perfectly prepared; the lobster bisque delicious, and the Princess cake a perfect end to a wonderful meal. Diego was a terrific server. Well done!

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  7. Tymesia VIP

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (23)

    5.0

    2025年2月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The food was delicious. The service was great. The waiter Jay was very knowledgeable about the menu and the ingredients to help us avoid food, allergies. The Green Gumbo was creative and most flavorful. The fried chicken and fried catfish was seasoned well. The praline sauce for the waffle was very good. We enjoyed our brunch and we will return.

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  8. Cindy

    ニューオーリンズ・ルイジアナ州評価・口コミ (18)

    5.0

    2025年2月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We have been here several times. It is always a wonderful experience. The special Mardi Gras menu had so many wonderful choices. We had the Charbroiled Oysters, which were smoky and rich, with tasso and a bit of spicy heat. Our entrées were the Catfish Atchafalaya and the Shrimp and Grits. Both dishes were excellent and hearty portions. For dessert we shared the King Cake (individual size) and the Mandarin Sorbet. It was a wonderful meal, as always!

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  9. Isabel

    ダラス・フォートワース評価・口コミ (106)

    5.0

    2025年2月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    All and all was a great experience, small intimate space, low light and great food and service! Will go back

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  10. Stephen VIP

    オースティン評価・口コミ (16)

    5.0

    2025年2月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    So yummy!!!! Great place! Cant wait to go back for a boil!!!

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

「オンラインで注文」ボタンから、Restaurant Beatriceに直接デリバリー注文が可能です。

OpenTableを利用するダイナー391名がRestaurant Beatriceを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日18回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
Restaurant BeatriceのGoogle マップ

75208 TX Dallas, 1111 N Beckley Ave,

ダイニングエリア

追加情報

  • 説明
    James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
  • 電話番号
  • 予算
    31~50 USドル
  • 料理ジャンル
    アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部), アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル
  • 【営業時間】
    ランチ 金 11:00~14:30 ブランチ 土・日 11:00~15:00 ディナー 火~土 17:00~22:00 日 15:00~21:00 【定休日】月
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    お客様専用駐車場
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Delivery & takeout
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