評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 4.9サービス
- 4.9雰囲気
- 4.6コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Randy Rucker
OpenTable 編集部より: James Beard semifinalist Randy Rucker and his wife-partner Amanda Rucker opened this American gem in 2019 dedicated to spotlighting seasonal ingredients from the region. The intimate dining room feels like an extension of the open kitchen, where a four-course menu changes constantly, from sweet amalia oysters with buttermilk ponzu & trout roe to smoked steelhead trout with maple, celeriac & agretti. The results landed River Twice on the New York Times's list of the best Philadelphia restaurants.
Our goal is to encourage a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region through the ingredients we select and the dishes we serve. A close relationship with local purveyors allows us to develop an evolving menu, making every visit a unique experience.
イベントにお使いください
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Griffin
Philadelphia
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
5日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Mindy
Philadelphia
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
5日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Don
ワシントン DC エリア
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
6日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Adrienne
Philadelphia
評価・口コミ (68)
評価・口コミ (68)
2024年11月15日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Marissa
Philadelphia
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2024年11月15日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
OpenTable ダイナー
ボストン
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年11月14日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Kyle
Philadelphia
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2024年11月14日にご来店