評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.6料理
- 4.8サービス
- 4.6雰囲気
- 4.3コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Randy Rucker
OpenTable 編集部より: James Beard semifinalist Randy Rucker and his wife-partner Amanda Rucker opened this American gem in 2019 dedicated to spotlighting seasonal ingredients from the region. The intimate dining room feels like an extension of the open kitchen, where a four-course menu changes constantly, from sweet amalia oysters with buttermilk ponzu & trout roe to smoked steelhead trout with maple, celeriac & agretti. The results landed River Twice on the New York Times's list of the best Philadelphia restaurants.
Our goal is to encourage a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region through the ingredients we select and the dishes we serve. A close relationship with local purveyors allows us to develop an evolving menu, making every visit a unique experience.
イベントにお使いください
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
フィラデルフィア
斬新
フィラデルフィア
アメリカ料理