評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.5料理
- 4.8サービス
- 4.6雰囲気
- 4.1コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Randy Rucker
OpenTable 編集部より: James Beard semifinalist Randy Rucker and his wife-partner Amanda Rucker opened this American gem in 2019 dedicated to spotlighting seasonal ingredients from the region. The intimate dining room feels like an extension of the open kitchen, where a four-course menu changes constantly, from sweet amalia oysters with buttermilk ponzu & trout roe to smoked steelhead trout with maple, celeriac & agretti. The results landed River Twice on the New York Times's list of the best Philadelphia restaurants.
Our goal is to encourage a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region through the ingredients we select and the dishes we serve. A close relationship with local purveyors allows us to develop an evolving menu, making every visit a unique experience.
一人当たり$250.00
プリペイド
River Twiceで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
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騒音レベル • 普通
OpenTable ダイナー VIP
Philadelphia評価・口コミ (1)
1日前にご来店
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Rachel VIP
Philadelphia評価・口コミ (40)
2日前にご来店
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OpenTable ダイナー VIP
ニューヨーク評価・口コミ (13)
7日前にご来店
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Awesomeeverytime
Philadelphia評価・口コミ (34)
2025年3月7日にご来店
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Tyler
ニューヨーク評価・口コミ (3)
2025年2月28日にご来店
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OpenTable ダイナー VIP
Philadelphia評価・口コミ (4)
2025年2月28日にご来店
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John
Philadelphia評価・口コミ (1)
2025年2月22日にご来店
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Brian
Philadelphia評価・口コミ (2)
2025年2月20日にご来店