評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.7雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Joe Flamm
2022
OpenTable 編集部より: Top Chef winner Joe Flamm's Midwest-meets-Mediterranean restaurant is a love letter to Adriatic soul food, like tortellini djuvec (ratatouille) and cevapi (lamb and beef sausage) grilled over a centerpiece charcoal hearth—and it’s these hearty but unique flavors that spawned shoutouts from the Chicago Tribune, Eater, and more. The lively, industrial-chic space is full of lush hanging plants, azure-colored tiles, and red clay accents that complete the coastal Adriatic vibe.
イベントにお使いください
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Jason
シカゴ ・イリノイ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
本日ご来店
この情報は役に立ちましたか?
Madison
サンフランシスコ・ベイ周辺
評価・口コミ (3)
評価・口コミ (3)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Christie
ニューヨーク
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Angelina
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (6)
評価・口コミ (6)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Alex
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
David
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (17)
評価・口コミ (17)
3日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Lynda
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (6)
評価・口コミ (6)
3日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Rick
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
4日前にご来店