評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.7雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Joe Flamm
2022
OpenTable 編集部より: Top Chef winner Joe Flamm's Midwest-meets-Mediterranean restaurant is a love letter to Adriatic soul food, like tortellini djuvec (ratatouille) and cevapi (lamb and beef sausage) grilled over a centerpiece charcoal hearth—and it’s these hearty but unique flavors that spawned shoutouts from the Chicago Tribune, Eater, and more. The lively, industrial-chic space is full of lush hanging plants, azure-colored tiles, and red clay accents that complete the coastal Adriatic vibe.
イベントにお使いください
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Mike
VIPシカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
本日ご来店
この情報は役に立ちましたか?
Roberto
フェニックス・アリゾナ州
評価・口コミ (9)
評価・口コミ (9)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Maria
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
DANIEL
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Katie
シカゴ・イリノイ州