評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.7雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Joe Flamm
2022
OpenTable 編集部より: Top Chef winner Joe Flamm's Midwest-meets-Mediterranean restaurant is a love letter to Adriatic soul food, like tortellini djuvec (ratatouille) and cevapi (lamb and beef sausage) grilled over a centerpiece charcoal hearth—and it’s these hearty but unique flavors that spawned shoutouts from the Chicago Tribune, Eater, and more. The lively, industrial-chic space is full of lush hanging plants, azure-colored tiles, and red clay accents that complete the coastal Adriatic vibe.
イベントにお使いください
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
JARRED
タンパ・ウエストセントラルフロリダ
評価・口コミ (19)
評価・口コミ (19)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Kellie
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Denise
ヒューストン
評価・口コミ (5)
評価・口コミ (5)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Samantha
ロンドン
評価・口コミ (26)
評価・口コミ (26)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Chloe
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (1)