評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.9
- 4.9料理
- 4.9サービス
- 4.9雰囲気
- 4.6コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Anthony Rush
OpenTable 編集部より: Hawaiian ingredients meet global recipes at this thrilling restaurant from James Beard-nominated chef Anthony Rush and his wife and co-owner Katherine Nomura. The a la carte menu is top-notch on any night, but go for the tasting menu that won the Hale ‘Aina Award for Hawaiʻi's best tasting menu when you want to celebrate. You might find dishes like Kona kampachi with charred Asian pear or venison tartare with housemade naan, which shine in the elegant dining room with exposed brick walls and curved black-leather banquettes.
一人当たり$350.00
プリペイド
一人当たり$225.00
プリペイド
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通