
名店
Sepia
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
レストランの予約
2名
2025年3月15日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- 斬新
- 高級
名店とされる理由
料理長:Andrew Zimmerman
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
- MICHELIN 1 Star2022
OpenTable 編集部より: シェフ、アンドリュー・ジマーマンによる、季節のアメリカン・テイスティングメニューは格別です。このウェスト・ループの人気店は2011年に初めてミシュランの星を獲得して以来、常に星を維持しています。クリスピー・リコッタのニューディー、鮟鱇ローストのあさり添え、えんどう豆のパブロバ、マイヤー・レモンのソルベ添えなど、4品コースのメニューではさまざまな料理をお選びいただけます。また、『ワイン・スペクテーター』の2022年「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞したセピアで、ぜひワインのペアリングもお試しください。アールヌーボー調の床とむき出しのレンガの壁が特徴的な、1890年代の印刷工場を改装して作られたこのレストランで、特別お食事をお楽しみください。
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル, アメリカ料理
- 【営業時間】金・土 17:00~22:00 ディナー 月~木 17:00~21:00 クローズ日
- 電話番号(312) 441-1920
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeビジネスカジュアル
- パーティー・貸切The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
- 受賞歴あり
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- MICHELIN 1 Star 2022
- エリアウェスト・ループ
- 【最寄りの駅・交差点】Randolph
- Parking detailsMetered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
- Public transit3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
エクスペリエンス
Chef's Experience
一人当たり$185.00
複数の日付でご予約可能Immerse yourself in the Chef's Experience at Sepia, where Executive Chef Andrew Zimmerman, Chef de Cuisine Kyle Cottle, and Executive Pastry Chef Erin Kobler highlight their seasonal favorites. Elevate your evening with optional wine pairings, carefully curated by Wine Director Jake Bennie to complement and enhance each course. With limited availability each night, reservations are recommended.Easter Brunch 2025
一人当たり$95.00
2025年4月20日のみ表示するEnjoy Easter at Sepia with a special four-course brunch menu created by Executive Chef Andrew Zimmerman, Chef de Cuisine Kyle Cottle, and Executive Pastry Chef Erin Kobler. The menu will feature a sweet and savory bread course, followed by a selection of shared plates. Each guest will then choose their entrée course, finished with delightful sweets to share.Mother's Day Brunch
一人当たり$95.00
2025年5月11日のみ表示するIndulge in a Luxurious Mother's Day Brunch at Sepia, thoughtfully curated by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. This exquisite four-course menu begins with a pastry course, followed by a selection of hors d’oeuvres. Each guest will then choose an entrée, before concluding with an assortment of delicate sweets to share.
プライベートダイニング
ダイナー5,422人による評価
総合評価
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4.8
- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.7雰囲気
- 4.5コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
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5,422件の口コミ
- S
Sanjeev
シカゴ・イリノイ州評価・口コミ (2)
5.0本日ご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
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- M
Michael VIP
シカゴ・イリノイ州評価・口コミ (8)
5.0本日ご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4
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- B
Brooke
シンシナティ・デイトン評価・口コミ (1)
5.01日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5