Sepia
レストランの予約
- 特別な食事に最適
- 高級ワインが評判
- 高級
名店とされる理由
料理長:Andrew Zimmerman
MICHELIN 1 Star
2022
OpenTable 編集部より: シェフ、アンドリュー・ジマーマンによる、季節のアメリカン・テイスティングメニューは格別です。このウェスト・ループの人気店は2011年に初めてミシュランの星を獲得して以来、常に星を維持しています。クリスピー・リコッタのニューディー、鮟鱇ローストのあさり添え、えんどう豆のパブロバ、マイヤー・レモンのソルベ添えなど、4品コースのメニューではさまざまな料理をお選びいただけます。また、『ワイン・スペクテーター』の2022年「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞したセピアで、ぜひワインのペアリングもお試しください。アールヌーボー調の床とむき出しのレンガの壁が特徴的な、1890年代の印刷工場を改装して作られたこのレストランで、特別お食事をお楽しみください。
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルアメリカ料理(コンテンポラリー), ファーム・トゥ・テーブル, アメリカ料理
- 【営業時間】金・土 17:00~22:00 ディナー 月~木 17:00~21:00 クローズ日
- 電話番号(312) 441-1920
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeビジネスカジュアル
- パーティー・貸切The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
- 受賞歴あり
- MICHELIN 1 Star 2022
- エリアウェスト・ループ
- 【最寄りの駅・交差点】Randolph
- Parking detailsMetered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
- Public transit3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 禁煙席
エクスペリエンス
New Year's Eve 2024
一人当たり$125.00
2024年12月31日のみ表示するRing in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!New Year's Eve 2024
一人当たり$175.00
2024年12月31日のみ表示するRing in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
ダイナー5,353人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.7雰囲気
- 4.6コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
ダイナーが選ぶベストレストラン
シカゴ・イリノイ州
アメリカ料理(コンテンポラリー)
シカゴ
アメリカ料理(コンテンポラリー)
- L
Louis
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (5)
5.0評価・口コミ (5)
4日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- J
Jen
バージニア州
VIP評価・口コミ (7)
2.0評価・口コミ (7)
4日前にご来店
- 総合評価 2
- 料理 2
- サービス 4
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- Y
Yves
モントリオール・ケベック
評価・口コミ (5)
5.0評価・口コミ (5)
5日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- K
Kassandra
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (1)
5.0評価・口コミ (1)
6日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- F
Fredrick
シカゴ・イリノイ州
VIP評価・口コミ (10)
5.0評価・口コミ (10)
6日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4