Shoya Melbourne
4.6
評価・口コミ(41)
101 AUDドル~
日本料理
レストランの予約
2名
2024年11月27日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- ヘルシー
- ビジネス・接待に最適
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- 予算101 AUDドル~
- 料理ジャンル日本料理, 創作和食, アジア料理
- 【営業時間】ランチ 水~日 12:00~13:30 ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
- 電話番号(03) 9650 0848
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeカジュアル
- 【シェフ・料理長】Shigeo Nonaka / Paul Mingi
- エリアメルボルンの中央ビジネス地区 (CBD)
- 【最寄りの駅・交差点】Bourke St and Little Bourke Street (Melb Chinatown)
- Parking details駐車場なし
- Public transitCBD Access
- 【その他】カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, ビール, ワイン, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
エクスペリエンス
Sunday Family Dinner Set
一組当たりA$220.00
プリペイド
2024年9月1日〜2024年12月31日[For 3-4p] Sashimi $95 value, Deep fried chicken 8pc, Unagi(Grilled Eel) on rice, Tempura(4 prawns and vegetables), Grilled fish, Teriyaki chicken, Japanese tea cheesecake. Original price $285 **Only available on Sunday dinner time with pre-order** **Not suitable for vegetarian/vegan, gluten free guests**Lunch or Dinner Function Menu For Parties 10+
一人当たりA$45.00~A$260.00
複数の日付でご予約可能Function Course $100 pp Demi soup of the day Cured Salmon Fresh Tasmanian salmon topped with salmon caviar and smooth Wasabi cream Golden Perch Lightly grilled Miso marinated fish, Kabosu mousse, duck liver and sun-dried mullet roe Tuna Tartar Tuna marinated in sweet soy sauce with poppy seeds wrapped in seaweed with avocado Topped with salmon caviar, wasabi cream and Yuzu coulis Assortment of Sashimi Carefully selected and arranged by our chef to delight your eyes and mouth Tempura Moriawase Assortment of prawn, fish and seasonal vegetable Tempura Served with green tea salt Wagyu Beef Steak Eye fillet steak (MS9) Black truffle Japanese mushroom Miso sauce served with grilled vegetable and truffle mashed potato Chef’s DessertPre-Theatre: Wagyu & Seafood 7-Kaiseki (懐石)
一人当たりA$85.00
プリペイド
複数の日付でご予約可能Pre-order (before 5:30pm) ONLY Seating available at 6pm (until 7:20pm) - Petit Rare Salmon Steak Lightly seared Tasmanian salmon with smooth Wasabi cream, avocado and seaweed -Golden Perch Lightly grilled Miso flavoured perch, Kabosu mousse, duck liver and sun-dried mullet roe - Crab Cream Croquette Smooth crab-butter infused Hokkaido crab béchamel crumbed with rice flour - Assortment of Sashimi - Tempura assortment of prawn, fish and seasonal vegetable - Wagyu Beef Steak Eye fillet steak (MS 9) Black truffle, Enoki and shiitake Miso sauce served with grilled vegetable and truffle mashed potato -Chef’s Dessert *Please notify our staff for any special dietary requirements upon pre-ordering.
ダイナー41人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.6
- 4.6料理
- 4.6サービス
- 4.6雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • にぎやか
ダイナーが選ぶベストレストラン
メルボルン
日本料理
City Centre
ヘルシー
Shoya Melbourneにはまだ口コミがありません。口コミは他のお客様がお店をお選びになる際の参考になります。ぜひ投稿にご協力ください。
よくある質問
Shoya Melbourneではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (03) 9650 0848
OpenTableを利用するダイナー41名がShoya Melbourneを4.6つ星評価しています。
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。
レストランの予約
2名
2024年11月27日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
デリバリーとテイクアウトのご注文
3000 AU-VIC Melbourne, 25 Market Ln,
ダイニングエリア
追加情報
- 【最寄りの駅・交差点】Bourke St and Little Bourke Street (Melb Chinatown)
- エリアメルボルンの中央ビジネス地区 (CBD)
- 【営業時間】ランチ 水~日 12:00~13:30 ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
- 予算101 AUDドル~
- 料理ジャンル日本料理, 創作和食, アジア料理
- 【ダイニングスタイル】ファインダイニング
- Dress codeカジュアル
- Parking details駐車場なし
- Public transitCBD Access
- 【ご利用可能カード】AMEX, JCB, Mastercard, Visa
- 【シェフ・料理長】Shigeo Nonaka / Paul Mingi
- 【その他】カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, ビール, ワイン, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
- 【ホームページ】
- 電話番号(03) 9650 0848