Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. コスタリカ
  3. コスタリカ
  4. サン ・ ホセ
  5. サン ・ ホセ
Silvestre San Jose San José

Silvestre

4.8
4.8
評価・口コミ(896)
~30 USドル
中南米料理

レストランの予約

2名
23:30
本日8回予約が入りました。

当店について

  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • ビジネス・接待に最適
Silvestre is a fine dining restaurant located in the heart of San José, Costa Rica. Chef Santiago Fernández offers a well-thought-out, curated small seasonal menu that brings you the freshest locally sourced ingredients. Silvestre is a worthy stop, as part of your exploration of the city, also perfect for a romantic dinner or to celebrate a special occasion. We also offer an impressive conceptual menú degustación about the Costa Rican soul, its flavors and everything in between.

追加情報

  • 電話番号
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    中南米料理, ファーム・トゥ・テーブル, 中南米料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    ランチ 月~土 12:00~14:45 クローズ日
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    Valet Parking
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Santiago Fernández Benedetto

ダイナー896人による評価

Silvestre​で食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.7サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4.4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • コスタリカ

    総合ベスト

  • コスタリカ

    斬新

  • コスタリカ

    特別な食事に最適

  • サン ・ ホセ

    総合ベスト

  • サン ・ ホセ

    お料理がおいしいお店

  • サン ・ ホセ

    ベストサービス

  • サン ・ ホセ

    雰囲気がいいお店

  • サン ・ ホセ

    コスパベスト

  • サン ・ ホセ

    斬新

  • サン ・ ホセ

    グループ・宴会に最適

  • サン ・ ホセ

    ヘルシー

  • サン ・ ホセ

    高級ワインが評判

  • サン ・ ホセ

    テラス席が評判

  • サン ・ ホセ

    デート

  • サン ・ ホセ

    特別な食事に最適

  • サン ・ ホセ

    一番予約が入ったお店

896​件の口コミ
  1. OpenTable ダイナー

    シカゴ・イリノイ州評価・口コミ (2)

    5.0

    本日ご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great. Loved it. Interesting, fun, delicious, great setting. Loved it.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Waynev

    トロント・オンタリオ評価・口コミ (4)

    4.0

    2日前にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    I had the tasting menu. I was quite disappointed especially given the price. Although the preparation of the food was intricate, the presentation was too kitsch for me and most importantly the food wasn’t delicious at all. Only two plates were tasty. The staff were excellent as were the desserts. I left hungry and very disappointed.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Gabriela

    コスタリカ評価・口コミ (2)

    5.0

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    El lugar es una casona hermosa, la atención y cordialidad de quienes lo atienden es de excelencia! Y la comida es deliciosa muy original y rica! Super recomendable!! Además tiene parqueo propio. El lugar es un 10 para mi 👏🏻👏🏻👏🏻

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Reese

    サンフランシスコ・ベイ周辺評価・口コミ (16)

    5.0

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Food and service is excellent. A must do when in San Juan. Foodie paradise.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Visabella

    カリフォルニア州セントラルコースト評価・口コミ (1)

    2.0

    2025年3月11日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    Review of El Silvestre, San José, Costa Rica – 2/5 Stars Ah, El Silvestre—where artistic ambition and culinary execution seem to have had a bit of a falling-out. If you’re looking for an avant-garde dining experience that leans more into “concept” than “delicious,” you’ve found your spot. But if you’re hoping for a meal that actually delivers on flavor and service? Well, buckle up. Let’s start with the first course: a minimalist masterpiece (and by “masterpiece,” I mean two literal lines of food—one of beans, one of palm bits—with a lone yuca croquette). The drink pairing? A house vermouth with Costa Rican water apple, which sounded promising but didn’t exactly kick things off with a bang. One thing they did get right was the interactive element: with each course, you’re given a little keepsake to help build a Costa Rican map. A cute idea, though it does make you wonder—should the highlight of a fine dining experience be a craft project? The second course featured a sardine sitting atop a fish cake, accessorized with a cracker made from its own bones. A bold move, sure, but not exactly the most enticing bite. Meanwhile, “Pacific Side” offered lion fish tartare? between crackers, which was… fine. Then came my least favorite course: an aggressively dry corn cob with a dusting of spicy berry powder, supposedly meant to evoke butter and cheese. The biscuit that accompanied it claimed to have jam inside of the corn cob, but the secret filling was so well hidden I had to interrogate the server to confirm its existence. The biscuit itself? Overloaded with baking powder, which made it feel like a chemistry experiment gone wrong. The fourth course was a real head-scratcher: a cauliflower tamal sculpture with a smiley face (yes, really), alongside collard greens, sausage, homemade ketchup, and crispy carrots. If you’ve ever dreamed of a fine-dining hot dog, congratulations—your moment has arrived. Full Review on Google

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Aaron

    コスタリカ評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年3月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The Tasting Menu at Silvestre was not only dellicious but also a very fun experience. Thanks so much for a memorable night

    この情報は役に立ちましたか?

  7. OpenTable ダイナー VIP

    ピッツバーグ評価・口コミ (2)

    3.0

    2025年3月3日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 3
    My wife and I were expecting great things as reviews were consistently good. Food was mediocre. Expensive. Wine by glass choices were not a good value. Main dining area filled up and was quite noisy. Back patio looked charming but had limited tables. Saving grace was the delightful server Paloma. We would not return.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. OpenTable ダイナー

    ニューオーリンズ・ルイジアナ州評価・口コミ (1)

    5.0

    2025年3月1日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    It is pricy but worth it. Drinks are great, desserts no so much

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Michael1964

    モンテレー評価・口コミ (6)

    5.0

    2025年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Acabo de llegar de almorzar en el restaurante y me encantó. ¡Excelente servicio, excelente concepto, excelentes platos, y excelente ambiente! Felicitaciones.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. AlejandraL

    コスタリカ評価・口コミ (2)

    5.0

    2025年2月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    La comida estaba deliciosa, la experiencia muy buena y definitivamente volveremos. Estabamos de aniversario y nos chinearon mucho! Se los agradezco con el corazon.

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー896名がSilvestreを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
23:30
本日8回予約が入りました。
SilvestreのGoogle マップ

10101 San Jose San José, Calle 3A - Ave. 11 - 955, Downtown,

追加情報

  • 電話番号
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    中南米料理, ファーム・トゥ・テーブル, 中南米料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    ランチ 月~土 12:00~14:45 クローズ日
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    Valet Parking
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Santiago Fernández Benedetto
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ