San Diego Magazineにより、2014年のベスト・イタリアンレストランとベストシェフ(Accursio Lotà)に選ばれました!歴史的なリバティーステーションにあるこのレストランの立地、サービス、内装、雰囲気は唯一無二です。家族経営のレストランでは、Randy Smerikとそのチームが素晴らしいダイニング体験を提供するために精進しています。地元の新鮮なオーガニック食材、自然飼育の肉、天然の魚介類の使用を信条にしている「持続可能な地球に優しいレストラン」です。お客様の心と魂を満たすため、すべての料理を愛情と情熱を込めて一から調理しています。
トップガンの撮影ロケ地として使用されたSolareは、サンディエゴのNTCプロムナードの歴史的建造物の維持に寄与しています。
Join us at our Chef Window, seats up to two guests. Ask about our optional tasting menus and wine pairings
Wine Room
複数の日付でご予約可能
Join us in our Wine Room, seats up to four guests. Ask about our optional tasting menus and wine pairings
Easter Sunday at Solare
2025年4月20日のみ表示する
Ciao – Italian Easter Sunday at Solare! We have our full menu – and a wonderful new list of Italian Easter dishes by Chef Denice Grande. Ask about our kids menu. We have dining Indoors or on our heated covered patios. Ask for our Wine Room or Chef’s Table!
オファー
Solare Aperitivo - Happy Hour
複数の日付でご予約可能
日 - 土〜16:00 - 17:30
4:00pm to 5:30pm in our Bar, Lounge and Side Patio. $7 house wines, $5 beers, Discounted Specialty Cocktails. Small bites starting at $7, Pizza, Fried Calamari, Bruschetta and More