Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. オーストラリア
  3. シドニー
  4. イースタン・サバーブ
  5. ダーリングハースト
Takam AU-NSW Darlinghurst

Takam

4.8
4.8
評価・口コミ(30)
41~100 AUDドル
フィリピン料理

レストランの予約

2名
19:00
本日2回予約が入りました。
  • 魅力的
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
Eat in or carry-out all day brunch and a casual dinner concept offering to the funky and vibrant Darlinghurst.

Takam’s philosophy is about #filipinofoodforward which showcases to their culture, nostalgia and passion for the traditional flavours and techniques of Filipino cuisine, but delivers in a elavated, harmonious and personalized manner. Takam are also inspired by the native Australian produce at Sydney’s doorstep, using native ingredients in their traditional cuisine and honouring both, will be at their forefront. A hybrid concept bought to life from lifelong friends, Francis Dela Cruz, Aileen Aguirre and Lesley Roque.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    41~100 AUDドル
  • 料理ジャンル
    フィリピン料理
  • 【営業時間】
    ランチ 土・日 12:00~15:00 ディナー 水~土 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 電話番号
    0431 580 898
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Franci Paolo Dela Cruz
  • エリア
    ダーリングハースト
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    Near kings cross station
  • 【その他】
    バンケット(宴会場), ワイン, 男女共用お手洗い, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG

ダイナー30人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.3雰囲気
  • 4.3コストパフォーマンス

騒音レベルにぎやか

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • シドニー

    斬新

  • イースタン・サバーブ

    ビジネス・接待に最適

  • イースタン・サバーブ

    斬新

  • イースタン・サバーブ

    ユニークなカクテルが評判

  • イースタン・サバーブ

    ヘルシー

  • イースタン・サバーブ

    デート

30​件の口コミ
  1. Irene

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    To describe the noise as energetic as the highest is not great. It was noisy as there was a table of 8 people that was screaming at each other, definitely ruined the experience. Food and presentation was amazing except for the eggplant.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Josele

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Tastes like home, felt like home and made me miss home so much more. I haven’t been back to Philippines in 5 yrs and going to so many Filipino restaurants to try find places that can capture the taste has been hard, takam as a whole, the food, the chef, the staff and the ambience was perfection. So proud to find a place I can highly recommend

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Arnel

    シドニー

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年12月19日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    If you're looking for a Filipino dining experience in Sydney that will make you feel at home, look no further than Takam! From the moment you step inside, you're greeted with warm smiles and exceptional service that instantly sets the tone for an unforgettable meal. The food is nothing short of spectacular. Their Lumpia de Shanghai is a delightful starter-fresh, vibrant, and packed with flavours. The King Prawn Palabok is a masterpiece, with perfectly grilled prawns resting on a bed of rich, flavourful noodles topped with vibrant garnishes that elevate the dish to new heights. And for dessert, the Leche Flan is simply divine, with a silky texture and just the right amount of sweetness to end your meal on a perfect note. The ambiance is cozy yet stylish, creating the perfect setting for enjoying a feast that truly celebrates Filipino cuisine. Whether you're Filipino or new to the cuisine, you'll feel an immense sense of pride in every bite. Takam has truly brought the flavours of the Philippines to Sydney with heart and soul. Highly recommended— don't miss out on these dishes!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Kieran

    ゴールドコースト

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月13日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Incredible dining experience at Takam. The place was buzzing on a Friday evening. We settled in for some cocktails which were excellent, amazing fusion of tropical vibes with some traditional Filipino elements like ube, pandan, and calamansi. The food was also next level. The elevated Filipino dishes were the perfetc balance of modern, while still retaining those traditional flavours. A favourite was the chargrilled prawn palabok and the inasal. But the finale of one of the best leche flans we've ever had, silky and smooth and just absolute heaven.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. J

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (131)

    5.0

    評価・口コミ (131)

    2024年12月12日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Phenomenal food. Very glad to see elevated Filipino cooking in a restaurant setting!

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Oliver

    メルボルン

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月22日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Such an incredible meal—amazing food, inventive cocktails, and beautiful service. More than once, we found ourselves saying, “This might be the best version of [x] I’ve ever had,” whether it was the chilli margarita, the chicken, or the flan. And for just about everything else, we kept saying, “Wow, I’ve never had anything like this before.”

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Andrew

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月21日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Fantastic restauranteurs and truly interesting delicious food.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. Andre

    メルボルン

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    The food was good, not great. Didn’t justify the prices.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. OpenTable ダイナー

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月9日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    A modern take on Filipino classics ⭐️ Takam added twists without losing authentic flavours! 🤎

    この情報は役に立ちましたか?

  10. OpenTable ダイナー

    シドニー

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    It was really good we had the chicken inasal and the litson beef brisket and it was so hard to choose which one was better. A really good twist to filipino cuisine. Loved the experience would definitely recommend!

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー30名がTakamを4.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日2回予約が入りました。
TakamのGoogle マップ

2010 AU-NSW Darlinghurst, 324 Victoria St,

追加情報

  • エリア
    ダーリングハースト
  • 【営業時間】
    ランチ 土・日 12:00~15:00 ディナー 水~土 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 予算
    41~100 AUDドル
  • 料理ジャンル
    フィリピン料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    Near kings cross station
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, JCB, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Franci Paolo Dela Cruz
  • 【その他】
    バンケット(宴会場), ワイン, 男女共用お手洗い, 禁煙席, 肉・魚・卵・乳製品 NG
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ