評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.7
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.8雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Teiichi Sakurai
OpenTable 編集部より: Tokyo-born chef Teiichi Sakurai helped introduce Japanese food and culture to Dallas starting in the '90s before opening this celebrated soba house in 2008. The intimate omakase counter surrounds a rock garden at the center, creating a shrine-like, very-Tokyo atmosphere for wagyu, sashimi, and other traditional Japanese fare. One thing's for sure: every meal from this six-time James Beard semifinalist must end with soba.
一人当たり$110.00
プリペイド
一人当たり$145.00
プリペイド
一人当たり$250.00
プリペイド
Tei-Anで食事をしたお客様による評価・口コミです(最近の評価に基づく)。
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通