評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.8雰囲気
- 4.4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Teiichi Sakurai
OpenTable 編集部より: Tokyo-born chef Teiichi Sakurai helped introduce Japanese food and culture to Dallas starting in the '90s before opening this celebrated soba house in 2008. The intimate omakase counter surrounds a rock garden at the center, creating a shrine-like, very-Tokyo atmosphere for wagyu, sashimi, and other traditional Japanese fare. One thing's for sure: every meal from this six-time James Beard semifinalist must end with soba.
一人当たり$110.00
プリペイド
一人当たり$145.00
プリペイド
一人当たり$250.00
プリペイド
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
ダラス・フォートワース
日本料理
J.G.
ダラス・フォートワース
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
John
VIPダラス・フォートワース
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
2日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Emily
VIPアトランタ
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
4日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Brenda
ダラス・フォートワース
評価・口コミ (1)
評価・口コミ (1)
2025年2月8日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Susana
VIPダラス・フォートワース
評価・口コミ (18)
評価・口コミ (18)
2025年2月8日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
OpenTable ダイナー
シカゴ・イリノイ州
評価・口コミ (2)
評価・口コミ (2)
2025年2月6日にご来店