Terrene
評価・口コミ(0)
31~50 USドル
アメリカ料理
レストランの予約
2名
2024年12月22日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理, 地中海料理
- 【営業時間】毎日 07:00~22:00
- 電話番号(415) 278-3700
- Dress codeビジネスカジュアル
- エリアフィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
- 【最寄りの駅・交差点】Mission St and Embarcadero
- Parking details駐車場なし
エクスペリエンス
Northern Lights at 1 Hotel San Francisco
2024年12月17日〜2025年1月17日December 2nd - January 17th 4pm - 10pm A la carte menu We’re bringing the Northern Lights to San Francisco with our Nordic-inspired takeover of the Terrene patio. Experience our overhead lighting installation after dark. Dine on a curated menu of seasonal bites and festive sips including the color-changing “Aurora Borealis,” hot cocktails, and zero-proof offerings, along with Cowgirl Creamery fondue served with Acme bread. Our covered and heated patio will be decked out for the season in festive décor channeling a winter forest.Christmas at Terrene
2024年12月24日〜2024年12月25日December 24 & December 25 4pm-10pm Special A La Carte Menu Join us this Christmas Eve & Christmas Day for a special holiday dinner of seasonal fare at Terrene. The menu includes a delicata squash salad, baby kale salad, a carved New York Strip au poivre, Skuna Bay salmon, and a rosemary honey almond tart and chocolate pistachio torte for dessert. Menu Salad $22 Each DELICATA SQUASH SALAD BABY KALE Entree $56 Each CARVED NEW YORK STRIP AU POIVRE yukon gold mash, brussels sprouts with dijon cream and bacon lardons SKUNA BAY SALMON smashed local potatoes, mushroom gravy, charred broccolini, K&J Orchards persimmon mostarda Dessert $18 Each ROSEMARY HONEY ALMOND TART roasted apples CHOCOLATE PISTACHIO TORTE salted caramel whipped cream
よくある質問
はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。
レストランの予約
2名
2024年12月22日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
94105-1227 CA San Francisco, 8 Mission St,
追加情報
- 【最寄りの駅・交差点】Mission St and Embarcadero
- エリアフィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
- 【営業時間】毎日 07:00~22:00
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルアメリカ料理, 地中海料理
- 【ダイニングスタイル】カジュアル
- Dress codeビジネスカジュアル
- Parking details駐車場なし
- 電話番号(415) 278-3700