The Banks Seafood and Steak
4.5
評価・口コミ(1363)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
レストランの予約
2名
2025年1月8日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけます。
- 特別な食事に最適
- ビジネス・接待に最適
- グループ・宴会に最適
プライベートダイニング
イベントにお使いください
追加情 報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算31~50 USドル
- 料理ジャンルシーフード・海鮮料理, カクテルバー, アメリカ料理
- 【営業時間】ブランチ 土・日 11:00~14:30 ランチ 月~金 11:30~15:00 Midday Lunch 月~金 15:00~17:00 土・日 14:30~17:00 ディナー 月~木 17:00~21:30 金・土 17:00~22:00 日 17:00~21:00
- 電話番号(617) 399-0015
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】Edson Rojas
- パーティー・貸切At The Banks Seafood and Steak, we pay homage to the fishing traditions of the New England fishermen while featuring land options as well. We offer two fully private dining spaces, as well as many other semi-private spaces. The Banks is also available for partial and full buyouts.
- パーティー・貸切のお問い合わせAlexander Sohn: (617) 399-0028
- エリアバックベイ
- 【最寄りの駅・交差点】Clarendon Street + Stuart Street
- Parking detailsコインパーキング
- Public transitBack Bay Train Station, Orange Line or Copley T stop on the Green Line.
- 【その他】カクテル, テイクアウト, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, 個室, 屋内暖炉, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 眺望, 禁煙席
エクスペリエンス
Scotch & Sirloin
一人当たり$110.00
プリペイド
2025年2月1日のみ表示する19:00Indulge in an exclusive scotch tasting experience curated by Beverage Director Benjamin Chesna. Savor a decadent four-course menu crafted by Culinary Director and Partner Robert Sisca and Executive Chef Edson Rojas, with a sweet finale from Executive Pastry Chef Tab Volpe. Menu FIRST Glendronach 12 Year Sherry Cask Winter Squash & Lobster Bisque SECOND Aberfeldy 16 Year Wild Boar Agnolotti walnut salsa, parmesan broth, prosciutto THIRD Bowmore 18 Year Prime NY Strip watercress, winter black truffle butter FOURTH Laphroaig Lore Smoked Chocolate Pavlova milk chocolate mousse, meringue, French vanilla ice cream
オファー
$2 Oyster During Midday
複数の日付でご予約可能日 - 土〜15:00 - 17:00
人気のお料理
ダイナー1,363人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.5
- 4.5料理
- 4.4サービス
- 4.6雰囲気
- 4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通