Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. カンブリア
  4. ケンダル
  5. ケンダル
The Black Bull Cumbria Sedbergh

The Black Bull

4.6
4.6
評価・口コミ(653)
~25 ポンド
イギリス料理

レストランの予約

2名
22:30
本日6回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • 地元で評判
Welcome to The Black Bull, Sedbergh, we look forward to seeing you

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~25 ポンド
  • 料理ジャンル
    イギリス料理, 日本料理, ドイツ料理(コンテンポラリー)
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 電話番号
    015396 20264
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル

エクスペリエンス

  • Black Bull Tasting Menu

    一人当たり£79.00

    2024年3月22日〜2025年6月1日
    Our Head Chef & Co-owner Nina Matsunaga‘s 7-course menu celebrating the best of British produce with influences from Japanese, German, and Modern European cookery MUST BE BOOKED 24hrs in ADVANCE EXAMPLE MENU; Isle Of Mull Scallop, Bergamot & N25 Caviar Wild Garlic & Killeen Staffelter Hoff, Magnus Riesling, Mosel, Germany Homemade Bread & Seasoned Cultured Butter Lakeland Venison, Yorkshire Rhubarb, Fennel Claus Preisinger, Puszta Libre! Weinland, Austria Pasture Fed Beef Sirloin, Mushroom & X.O. Find Your Happy Place, Swartland, South Africa Torched Baron Bigod, Fig Leaf, Orange La Fleur d’Sauternes, Bordeaux, France Mochi, White Bean, Kalamansi Dark Chocolate, Cherry & Macadamia Delgado Zuleta, Pedro Ximenez, Jerez, Spain
    写真(Black Bull Tasting Menu)
  • Fermented Foods Tasting Dinner

    一人当たり£60.00

    2025年1月23日のみ表示する
    'Boost Your Immune System' A tantalising five-course tasting menu with a focus on Fermented Foods. Fermented foods have been consumed around the world for thousands of years. From more familiar foods such as cheese, yoghurt and sourdough bread to more specialised ingredients such as kimchi and miso from Asia, sauerkraut and creme fraiche from Europe, shanklish and doogh from the Middle East, poi and atole agrio from the Americas, and garri and togwa from Africa to name a few. A carefully crafted menu, distinctly different, focusing on an aspect of cooking that Nina holds dear.
  • Non-Native Invasive Species Dinner

    一人当たり£60.00

    2024年11月27日のみ表示する
    'Waste Not Want Not' A tantalising five-course tasting menu entirely focused on Non-Native invasive ingredients, such as crayfish, jellyfish and venison. Nina has specially selected ingredients that are frequently seen as being harmful to our environment and responsible for reducing the habitats and populations of our native species. This menu is designed to challenge perceptions around these controversial ingredients, by using them rather than wasting them and at the same time raise awareness and play a small part in helping to reduce their impact on our environment.

ダイナー653人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.6料理
  • 4.5サービス
  • 4.4雰囲気
  • 4.2コストパフォーマンス

騒音レベルにぎやか

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • カンブリア

    ブランチが評判

  • カンブリア

    子連れOK

  • カンブリア

    ヘルシー

  • カンブリア

    特別な食事に最適

  • カンブリア

    ベジタリアン対応

  • カンブリア

    にぎやか

  • カンブリア

    イギリス料理

653​件の口コミ
  1. David

    デヴォン州

    評価・口コミ (7)

    5.0

    評価・口コミ (7)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    The food was delicious and our waiter was friendly and welcoming. The menu is fairly limited but they have meat, fish and vegetarian items and appear to change the menu regularly. Cost is higher than average but you get what you pay for. Recommended.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Nicky

    ヨークシャー

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    6日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We enjoyed the most delicious steak pies for lunch with dreamy mash, kale and red cabbage. The welcome is warm with friendly, knowledgeable, attentive staff. The atmosphere is lively and enjoyable. A real favourite for us. Many thanks 😊

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Karl

    ロンドン

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月10日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Brilliant as always. Friendly and professional service. Amazing food this an air of quality. Always enjoy an evening at the Black Bull

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Karl

    ロンドン

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年11月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    An eating experience not to be missed. Eaten there twice now and it has managed to get even better. Service it’s perfect. Friendly and welcoming. Not stuffy. Food is just fantastic. I could talk about it all day but just go and try it yourselfz

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Harry

    リバプール、マージー・サイド

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月28日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had a great experience, excellent food and great service

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Ian

    ヨークシャー

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2024年10月18日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We stayed for 3 nights and ate in the restaurant on each night including the tasting menu on the Friday night. The food is imaginatively prepared, consistently well cooked and full of flavour. This is Michelin star level gastronomy in an informal and relaxed atmosphere - don't expect huge portions but we never left hungry! The wine list was highly unusual - a focus on natural wine making introduced some really interesting bottles that you are unlikely to sample anywhere else - keep an open mind and be prepared to be favourably surprised - this is particularly true of the wine pairing on the tasting menu. Last and absolutely not least the staff were without exception excellent - friendly without being over familiar, knowledgeable about the food/wine, cheerful and accommodating. We thoroughly enjoyed our stay at the Black Bull and will return when we are next in the area.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Jim

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月12日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 5
    Good tasting menu. Great value at the price. Junior staff need more training as to how to explain the menu items. Restaurant was beautifully decorated. One suggestion, better cutlery

    この情報は役に立ちましたか?

  8. DEBORAH

    ロンドン

    評価・口コミ (29)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (29)

    2024年10月6日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Exceptional service, exquisite food and the wine was delicious too!

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Paul

    カンブリア

    評価・口コミ (1)

    1.0

    評価・口コミ (1)

    2024年10月5日にご来店

    1. 総合評価 1
    2. 料理 2
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 3
    We came to this restaurant two years ago and had a memorable meal. If you walk away with memories that start with the bread you had as part of the starter—rich with seeds, deliciously soft, and raised by a salty, unctuous quenelle of butter—then there's a reason to return. We didn't know that the Black Bull had struggled to keep staff in the kitchen. Our visit was to celebrate my wife's birthday, which was still a couple of weeks away. We were surprised when the waiting staff questioned the timing of the celebration. I guess the Black Bull only offers a 'qualified' birthday meal on the actual day. Our meal began with the Bread & Seasoned Cultured Butter, Maple Pea Hummus & Crackers and the Crispy Howgill Herdwick Lamb & Black Garlic. I was reminded of my first visit, which started with the Herdwick Lamb. However, I had forgotten the portion was just two crispy-coated inch-square cubes with a dollop of black garlic. It was decent. However, the bread, a highlight of our first visit, was a disappointment—plain white slices with a few seeds scattered on top, a far cry from what we had experienced before. My wife had British White Beef, while I had Venison Loin for my main dish. Here, the meal dropped off in terms of standards and taste. The beef had quite a bit of gristle. That she left so much showed how little consideration the kitchen had made in selecting these two small beef rounds—in a main costing more than £30. Later, the waiter said all meat of this sort had some gristle. I suggest there should be no waste when you get this sort of cut and size. For me, my venison was cooked well enough but pretty tasteless. I expected a little gaminess but got nothing from it. If I tasted blind, I doubt I could have told you I was even eating venison. We closed the meal with dessert, but my wife's choice—a lemon posset—was not as expected and left untouched. Yet, it appeared on the bill with an automatic 10% service charge. Overall, the meal was dismal.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. DEBORAH

    ロンドン

    評価・口コミ (29)

    VIP
    5.0

    評価・口コミ (29)

    2024年9月29日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing food, fabulous service and a wonderful place for the perfect Sunday lunch

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー653名がThe Black Bullを4.6つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
22:30
本日6回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
The Black BullのGoogle マップ

LA10 5BL Cumbria Sedbergh, 44 Main Street,

追加情報

  • エリア
    ケンダル
  • 【営業時間】
    ディナー 水~日 18:00~21:00 クローズ月・火
  • 予算
    ~25 ポンド
  • 料理ジャンル
    イギリス料理, 日本料理, ドイツ料理(コンテンポラリー)
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    駐車場なし
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    ビール, ワイン, 本格的なバー, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ