Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ダービーシャー
  4. ハイ・ピーク
  5. Buxton
Buxton Crescent - The Buxton Crescent Hotel Derbyshire Buxton

The Buxton Crescent Hotel

3.8
3.8
評価・口コミ(48)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 魅力的
  • 高級
Welcome to The Buxton Crescent Hotel.
We look forward to seeing you soon.

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • 予算
    41 ポンド~
  • 料理ジャンル
    ヨーロッパ料理, アフタヌーンティー
  • 【営業時間】
    アフタヌーンティー 毎日 13:00~17:00 ディナー 毎日 18:00~21:00
  • 電話番号
    01298 808999
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Mark Walker
  • エリア
    Buxton
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, バー・ラウンジ, バリアフリー, ハイティー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席

エクスペリエンス

  • Early Bird Dinner

    一人当たり£35.00

    複数の日付でご予約可能
    Early Bird Dinner offer £35.00 for 2 courses. Available 5pm - 6pm Mon-Sun. Ideal for pre-theatre dining
  • Sunday Lunch

    一人当たり£22.00

    複数の日付でご予約可能
    Come experience Sunday Lunch at the Buxton Crescent Hotel. Available every Sunday 1pm-4pm from the 17th November. For more information, please contact the hotel directly

ダイナー48人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

3.8
3.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4料理
  • 3.9サービス
  • 3.8雰囲気
  • 3.3コストパフォーマンス

騒音レベル普通

48​件の口コミ
  1. Ruth

    エジンバラ、ミッドロジアン

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月29日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Very good meal, excellent service, lovely dining room and not too noisy. Recommended.

    この情報は役に立ちましたか?

  2. David

    ロンドン

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing night, good food amazing staff, could not ask for more.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Samantha

    ダービーシャー

    評価・口コミ (1)

    4.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Friendly efficient staff and good food. Quite expensive though. The beetroot and goats cheese parcels were delicious.

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Tricia

    ダービーシャー

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    2024年11月17日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 5
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    The food was outstanding. However, sadly for a 5 star hotel the service could have been better. The staff should have been better presented, they were polishing tableware at the breakfast pass, we had to wait for drinks and desserts to be served. Having worked in hospitality for a number of years, as banqueting manager and hotel manager, the standard of service for a 5 star hotel should be a lot higher.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. Paul

    ケント

    評価・口コミ (6)

    3.0

    評価・口コミ (6)

    2024年10月16日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Did the pre theatre menu which was a little limited but well explained. Starter was lovely. Main was salmon and stir fry. Fish was beautiful. All of it tasted good. However the stir fry was over cooked and stodgy. Good wine list. Good service.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Christine

    デヴォン州

    評価・口コミ (3)

    3.0

    評価・口コミ (3)

    2024年10月15日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 2
    Booked for afternoon tea, before going on to on the hotel spa. First it was not clear where we were eating, as we went in via the Spa. Once we were taken to the right area, it was another 20minutes until we had our Afternoon Tea. The area was a sort of corridor with no atmosphere at all. We had to wait ages for staff to reappear when we wanted anything else. Food was quite nice though we were too rushed to finish it, given the slow start. The tea was ridiculously strong - even with the supplied hot water as if they had never made tea before. All in all, not a relaxing experience.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Anni

    バース、サマセット

    評価・口コミ (2)

    4.0

    評価・口コミ (2)

    2024年10月4日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 3
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 3
    Was looking forward to seeing the changes to the hotel, and I have to say they have done a great job. We attended the pre-theatre dining option. Whilst two courses for £35.00 is not cheap, I was still looking forward to a great start to the evening. The food was ok, but having king prawn linguine, which only had 5 prawns i was not really impressed by this, even though it tasted fine. We were aware that there were 4 other tables being served, but despite being in second to be seated, we were the last to be served.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. LORRAINE

    ノーフォーク、サフォーク

    評価・口コミ (1)

    2.0

    評価・口コミ (1)

    2024年9月12日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 4
    3. サービス 1
    4. 雰囲気 1
    Seated in a characterless area next to a thoroughfare through the hotel on our own. Member of staff assigned to us pleasant but only available when passing by on her rounds. Had to request for our coats to be taken. Food nice but absolutely no atmosphere, no one else was seated in our area. Definitely not a five star experience. Would not recommend.

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Judith

    オックスフォード、オックスフォードシャー

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    2024年8月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 4
    Excellent choice of dishes. Relaxing ambience. Didn't feel hurried at all. Presentation of dishes was exceptional. We had the pre-theatre menu which was just perfect.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. StephenW

    マンチェスター、グレーター・マンチェスター

    評価・口コミ (2)

    2.0

    評価・口コミ (2)

    2024年7月24日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 1
    3. サービス 2
    4. 雰囲気 4
    This was the first time my wife and I visited The Crescent Hotel in Buxton. We had booked a meal in the evening in the main restaurant. I ordered Sirloin Steak and my wife ordered Sea-bass. My meal which consisted of chips, a whole tomato and half a mushroom was cold and I returned my meal. The waiter said he would ask the chef to re cook a fresh steak. When he returned it was the same steak and it felt very much like it had been microwaved. My wife ordered Sea-bass and was expecting two halves of Sea-bass , one over the other. instead she had a whole Sea-bass including skin and bones, a portion of sand fire and a few new potatoes. She ask the waiter to ask the chef to remove the bone which he did but left the skin on the fish. The last thing you need is to be operating on a fish to remove skin and bone leaving your plate like a disaster zone. The presentation was nothing like a five star hotel standard and I would suggest the chef is retrained in how to present food as well as cooking it, it lacked total finesse.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー48名がThe Buxton Crescent Hotelを3.8つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日1回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
The Buxton Crescent HotelのGoogle マップ

SK17 6BH Derbyshire Buxton, The Crescent,

追加情報

  • エリア
    Buxton
  • 【営業時間】
    アフタヌーンティー 毎日 13:00~17:00 ディナー 毎日 18:00~21:00
  • 予算
    41 ポンド~
  • 料理ジャンル
    ヨーロッパ料理, アフタヌーンティー
  • 【ダイニングスタイル】
    ファインダイニング
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Mark Walker
  • 【その他】
    カクテル, グルテンフリーのメニュー, バー・ラウンジ, バリアフリー, ハイティー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 眺望, 禁煙席
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ