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- 4.8料理
- 4.8サービス
- 4.7雰囲気
- 4.3コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Tiffani Ortiz & Andy Doubrava
OpenTable 編集部より: When it opened 2011, Strategic Hospitality’s flagship tasting restaurant kicked off a new era of fine dining in Nashville. In addition to racking up accolades from GQ and Bon Appétit, Catbird Seat has been an incubator for some of the city’s top chefs. Today, Tiffani Ortiz and Andy Doubrava command the open, counter-style kitchen, turning out innovative New American tasting menus that can stretch to 18 courses of dishes like a walnut cookie filled with chicken liver mousse and berry preserves.
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騒音レベル • 普通
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ナッシュビル
斬新
ナッシュビル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
Andrew
VIPナッシュビル
評価・口コミ (3)
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1日前にご来店
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amber
サンディエゴ
評価・口コミ (2)
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3日前にご来店
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Chris
ニューヨーク
評価・口コミ (1)
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2025年1月5日にご来店
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Adam
ナッシュビル
評価・口コミ (3)
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2025年1月5日にご来店