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  5. ウェスタン ・ アディション
The Progress CA San Francisco
名店

The Progress

50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)

レストランの予約

2名
19:00
本日42回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 斬新
  • 特別な食事に最適
  • にぎやか

名店とされる理由

料理長:Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • 受賞アイコン

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • 受賞アイコン

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • 受賞アイコン

    MICHELIN 1 Star

    2022

OpenTable 編集部より: ジェームズ・ビアード・アワード受賞者のニコール・クラシンスキーとスチュアート・ブリオーザが手がけるこのミシュラン星付きレストランは、明るい2階建ての空間から、みんなとシェアできるカリフォルニア風の一品まで、まさに「史上最高のディナーパーティー」というモットーにふさわしい。まずは風変わりなキャビアポテト「cloud」から始め、リバティーファームの鴨にカリカリのピーナッツチャーハンをトッピングしたような一皿まで、豪華な料理の数々に舌鼓を打てば、満足できること間違いなしだろう。


哲学

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

プライベートダイニング

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追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理(コンテンポラリー), カリフォルニア料理
  • 【営業時間】
    ディナー 17:30~22:00
  • 電話番号
    (415) 673-1294
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    カジュアル
  • パーティー・貸切
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 7 to 75.
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    The Events Team: (415) 673-1294
  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • 説明
    The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。
  • エリア
    ウェスタン ・ アディション
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Geary Blvd.
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • 【その他】
    カクテル, ビール, ワイン, 本格的なバー, 男女共用お手洗い
ギフトカード

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エクスペリエンス

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    2025年3月20日のみ表示する
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    写真(Jolie Laide Wines at The Progress)
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    2025年5月1日のみ表示する
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    写真(Robert Sinskey Vineyards at The Progress)
  • Cobb Wines 2022 Estate Release

    一人当たり$126.50

    プリペイド

    2025年2月16日のみ表示する
    17:30
    Join us at The Workshop at The Progress for an exclusive preview of Cobb Wines' 2022 Estate Release! Guests will have the chance to savor the first tastes of seven unique selections paired with delicious hors d'oeuvres from our kitchen, with the option to pre-order your favorites. Cobb is celebrated for their exceptional wines that reflect the unique climate and soils of their Sonoma Coast vineyards. Their focus on single-vineyard Pinot Noirs, Chardonnays, and Rieslings showcases an unwavering commitment to quality. Meet Ross Cobb and his team, who will be on hand to pour and discuss the philosophy behind their remarkable wines. From 5:30 PM to 7:30 PM in The Workshop, accessible via stairs. Tickets are non-refundable.

ダイナー2,509人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.8
4.8(最近の評価をもとに集計)
  • 4.8料理
  • 4.8サービス
  • 4.8雰囲気
  • 4.4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • サンフランシスコ・ベイ周辺

    アメリカ料理(コンテンポラリー)

  • サンフランシスコ

    斬新

  • サンフランシスコ

    アメリカ料理(コンテンポラリー)

2,509​件の口コミ
  1. MAYAK

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2019年12月5日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    お料理も美味しくサービスも素晴らしかったため、とても素敵な時間を過ごすことができました。また必ず訪問したいレストランです。

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  2. TdotEats

    トロント・オンタリオ

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Amazing food and ambiance! Shout out to our server Chelsea.

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  3. Julie Ann

    ワシントン DC エリア

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We got lucky getting the best table in the restaurant, across from the bar in a nook under the stairs, so we easily heard each other! We chose a plant forward menu and our waiter Kai (sp?) decided on the order of the dishes. I’d trust his judgment again because we had a great time. The pigs head hid a shaved fennel and pear salad underneath. I delightfully learned how different parts of fennel tastes when shaved so finely. The Hokkaido scallops were soooo good and fresh and compared to a sushi restaurant, a very good value. My partner normally doesn’t like shellfish but he loved the scallops. We ended the savory portion of the meal with the seaweed noodles and the grilled cabbage with dill pickle butter and roe. Both plates had amazing, complimentary sauces and Kai brought us some bread to savor the last drops. The One Punch Man cocktail complemented entire the meal so well with its fruity yet creamy flavor. We got the chocolate semifreddo for dessert for the texture. It had a toasted umeboshi meringue that tasted like dates if they were slightly pickled. I left food drunk and with very happy tastebuds. I loved the restraint in all the flavors. I think a lot of dishes could’ve easily gone sideways in less capable hands, or even the meal because this menu had a lot of citrus and pickled items, and instead they nailed it just right.

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  4. Linda

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (65)

    5.0

    評価・口コミ (65)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 3
    Wonderful staff and creative food options! One of my favorite restaurants in SF!

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  5. Carlos

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (9)

    5.0

    評価・口コミ (9)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Everything was perfect. Unexpected flavors and incredible service.

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  6. Andrew

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    5日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Service was A++, The Drinks and Food were amazing, we’ll be coming back for sure.

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  7. Jonathan

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    One of the best dining experiences I've ever had. Jennifer our waitress was incredibly nice and welcoming. Food was top notch and so was the price. I'll 100% be back

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  8. Chef A

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (12)

    3.0

    評価・口コミ (12)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    Our experience at The Progress last night was a mix of highs and lows. Our server was fantastic—attentive, knowledgeable, and genuinely warm. We were also checked on by multiple staff members throughout the night, which made us feel well taken care of. However, we were disappointed by the sommelier. She provided incorrect information about the bottle of wine we ordered, which was honestly embarrassing for everyone at the table. Given the caliber of the restaurant, we expected a higher level of expertise in that regard. The food itself was excellent, though some dishes felt overly restrained in seasoning. While the ingredients and execution were clearly high-quality, a little more boldness in flavor would have elevated the experience. Ultimately, while we enjoyed the food and wine, the overall cost for two people was extremely high, and we struggled to find enough value to justify returning.

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  9. maurice

    VIP

    インディアナ州

    評価・口コミ (36)

    5.0

    評価・口コミ (36)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Everything was outstanding. We especially enjoyed the cauliflower, and the cod.

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  10. Robin

    VIP

    サンフランシスコ・ベイ周辺

    評価・口コミ (14)

    5.0

    評価・口コミ (14)

    7日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Everything was spot on - from the friendly, professional service to the range of creative, delicious dishes we tried. The caviar potato cloud was divine and a fun taste sensation. (You can share it, even though they always say you shouldn’t). The black rice coated fish was good and the duck was nice but all the starters really shone. The cauliflower was my favorite but the salad and charred cabbage also were yummy. A fantastic Saturday night experience!

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よくある質問

OpenTableを利用するダイナー2509名がThe Progressを4.8つ星評価しています。

The Progressでは、ギフトカードをご提供しています。こちらからご購入いただけます。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日42回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
The ProgressのGoogle マップ

94115 CA San Francisco, 1525 Fillmore Street,

追加情報

  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • 説明
    The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Geary Blvd.
  • エリア
    ウェスタン ・ アディション
  • 【営業時間】
    ディナー 17:30~22:00
  • 予算
    50 USドル~
  • 料理ジャンル
    アメリカ料理(コンテンポラリー), カリフォルニア料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    カジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • 【その他】
    カクテル, ビール, ワイン, 本格的なバー, 男女共用お手洗い
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (415) 673-1294
  • パーティー・貸切
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 7 to 75.
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    The Events Team: (415) 673-1294
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