評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.4料理
- 4.5サービス
- 4.5雰囲気
- 4コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Brian Redzikowski
OpenTable 編集部より: La Valencia Hotel’s iconic cocktail lounge is back and better than ever, thanks to a reboot from San Diego's prolific SDCM Restaurant Group. With emerald-green banquettes, arched windows, and brass pendant lighting, the intimate space’s decor is a nod to the bar’s midcentury heyday. Led by executive chef Brian Redzikowski, the menu is equally glamorous—think lobster rolls and braised short rib baos, plus the restaurant’s original signature cocktail, the Whaler, a twist on Irish coffee.
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
騒音レベル • 普通
Hamilton
サンディエゴ
評価・口コミ (11)
評価・口コミ (11)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Kathy
サンディエゴ
評価・口コミ (13)
評価・口コミ (13)
6日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Dana
サンディエゴ
評価・口コミ (11)
評価・口コミ (11)
2024年11月10日にご来店
この情報は役に立ちましたか?
David
サンディエゴ
評価・口コミ (158)
評価・口コミ (158)
2024年11月4日にご来店