Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州
  4. シカゴ
  5. リバー・ノース(シカゴ)
Tzuco IL Chicago
受賞歴あり

Tzuco

4.7
4.7
評価・口コミ(860)
~30 USドル
メキシコ料理

レストランの予約

2名
19:00
本日76回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • 斬新
  • ユニークなカクテルが評判
Located in the bustling River North neighborhood of Chicago, Tzuco, helmed by the Michelin-starred Chef Carlos Gaytán, offers a blend of authentic Mexican flavors and sophisticated French techniques. Named after Chef Gaytán’s hometown, Huitzuco, the restaurant boasts a menu rich in ceviche, seafood, and traditional Mexican dishes, served in a spacious dining room, lively bar, lounge, and an all-weather outdoor terrace.

Tzuco’s captivating interiors, designed by the acclaimed Cadena + Asociados Concept Design, tell a story of Chef Gaytán's heritage with preserved materials from Mexico and handcrafted furnishings, ensuring guests not only savor exquisite dishes but also relish an immersive cultural experience.

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    メキシコ料理
  • 【営業時間】
    ブランチ 土・日 10:00~14:00 ディナー 月~木 16:00~22:00 金・土 16:00~23:00 日 16:00~21:00 ハッピーアワー 月~金 16:00~17:30
  • 電話番号
    (312) 374-8995
  • 【ホームページ】
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Carlos Gaytán
  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2023
    2. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • エリア
    リバー・ノース(シカゴ)
  • 【最寄りの駅・交差点】
    W Superior St. and N State St.
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 犬同伴可, 男女共用お手洗い

エクスペリエンス

  • Chicago Restaurant Week

    一人当たり$60.00

    2025年1月24日〜2025年2月9日
    From January 24 to February 9, enjoy a three-course prix fixe dinner for $60, crafted by Michelin-starred Chef Carlos Gaytán during Chicago Restaurant Week. Start with Tuna Ceviche, Heirloom Tomatoes, or Queso Fundido with wild mushrooms. For your main course, choose Pumpkin Risotto with braised short ribs, a Stuffed Chile Relleno, or Chipotle-Tamarind BBQ Ribs with creamy coleslaw. Finish with Guava Pavlova featuring Mexican merengue with guava sorbet or Gianduja, a hazelnut sponge cake with salted caramel ice cream. Dinner is available from 4PM until close. *The Restaurant Week menu is for each guest to enjoy individually. Beverage, tax, and gratuity are not included.
    写真(Chicago Restaurant Week)

ダイナー860人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.7
4.7(最近の評価をもとに集計)
  • 4.7料理
  • 4.7サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4.4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

ダイナーが選ぶベストレストラン

  • シカゴ・イリノイ州

    メキシコ料理

  • シカゴ

    メキシコ料理

860​件の口コミ
  1. Mark

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    本日ご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Our server Angela was delightful. She was warm and engaging. Food was wonderful, whimsical, true to the flavors of mexico but elevated by chef Gaytán's epicurean journey. I have also experienced his restaurant HA in Yucatan and can attest that that is an exemplary dinner experienced not to be missed!!!!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Fernando

    ダラス・フォートワース

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Lives up to the high expectations of having a Michelin star!!

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Elizabeth

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 4
    Amazing flavors of food - love the unique take hispanic flavors. Loved the mushroom polenta!

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Christopher

    VIP

    ミネアポリス・セントポール

    評価・口コミ (5)

    5.0

    評価・口コミ (5)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent food and service, staff was terrific. Cocktail choices were fun, the Hazelnut dessert was tasty.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. David

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (6)

    5.0

    評価・口コミ (6)

    2日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    The food was good. We went for restaurant week in Chicago and me and my wife definitely enjoyed our food. While the portions in my opinion are a bit small they are really filling. The price was good and will definitely go again

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Tyeda

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    We had reservations for my husband’s birthday dinner. The food was amazing. The servers were attentive without being too much. We are usually not dessert people, but our desserts were showstoppers. We will definitely be returning.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. Zachary

    ダラム、ダラム郡

    評価・口コミ (3)

    5.0

    評価・口コミ (3)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Excellent menu and service. Angela was an excellent host.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. alanna

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (9)

    5.0

    評価・口コミ (9)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Restaurant Week exists so people who are out of the loop (literally, figuratively) can experience a remarkable place like Tzuco. Tzuco immediately welcomes you with intriguing design that alludes compellingly to memory, construction, and deconstruction. All around the room are shelved glass boxes, filled with beautiful and elemental detritus, like dessicated cacti, sheeps' wool, thorny branches, pottery, imprinted clay, et cetera. Where most restaurants might hang paintings of a countryside, Tzuco immerses you within the landscape. There's elegaically skeletal collection suggests nostalgia. We were seated near the open kitchen and this vantage underscored an intimate relationship with cuisine. The artistry is skilled but not gatekept, and there is pride in the process. The RW menu had something for every diet, but most items were present on the a la carte menu as well. The whole beverage list looked like bangers, spirited or spirit-free. (Between the three of us, we managed three fantastic cocktails and a great NA cocktail that was perfect for a cucumber-positive kid.) I enjoyed the juicy, generous tuna ceviche and the tamarind-tangy ribs. My partner devoured his queso fundido and chile relleno. Our kid loved the pulpo enamorado and shared a bite with me -- it was the tenderest roasted octopus I've ever tried. The desserts were lovely (we shared the guava pavlova and the gianduja) and I look forward to trying more of their inventive postres. Our table experience was absolutely fantastic. Service was immaculate, teamwork was on point, and I wish I'd written down the name of our expert and warm server. All around us, I could see other diners delighted with their drinks, their entrees, and the ambiance. Occasionally, I even saw strangers comment to each other on how delicious and enjoyable their meal was, and that is Not a common occurrence in Chicago. Even a trip to the washroom was an opportunity to explore and experience. Muchas Gracias, Grupo Tzuco!

    この情報は役に立ちましたか?

  9. lorena

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    3.0

    評価・口コミ (2)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Um ordered a “dragones” margarita drink it was okay nothing special. I ordered queso appetizer it was okay as well it had too much mushrooms and no cheese. I had the short ribs and it was good it was tender and flavorful. Had the hazelnut cake it was delicious. Definitely a 1 time experience place, oh the ambiance and serve was excellent.

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Samuel

    VIP

    シカゴ・イリノイ州

    評価・口コミ (2)

    5.0

    評価・口コミ (2)

    3日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Always great food and excellent service! Definitely recommend trying something on the dessert menu!

    この情報は役に立ちましたか?

よくある質問

OpenTableを利用するダイナー860名がTzucoを4.7つ星評価しています。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日76回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
TzucoのGoogle マップ

60654 IL Chicago, 720 N State St,

ダイニングエリア

追加情報

  • 受賞歴あり
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2023
    2. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • 【最寄りの駅・交差点】
    W Superior St. and N State St.
  • エリア
    リバー・ノース(シカゴ)
  • 【営業時間】
    ブランチ 土・日 10:00~14:00 ディナー 月~木 16:00~22:00 金・土 16:00~23:00 日 16:00~21:00 ハッピーアワー 月~金 16:00~17:30
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    メキシコ料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル
  • Dress code
    ビジネスカジュアル
  • Parking details
    コインパーキング
  • 【シェフ・料理長】
    Carlos Gaytán
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, カウンター席, カクテル, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 本格的なバー, 犬同伴可, 男女共用お手洗い
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ