Uni
レストランの予約
- 特別な食事に最適
- ユニークなカクテルが評判
- 斬新
名店とされる理由
料理長:Ken Oringer & David Bazirgan
OpenTable 編集部より: 2002年にオープンしたバックベイのUniは、東京の有名な築地市場から多くの食材を仕入れ、現在も最高の魚介料理を提供するレストランとして知られています。著名ななシェフ、ケン・オリンジャーが手掛けるメニューには、ウニスプーン(ウニにキャビアとウズラの卵を添えたもの)といった豪華な料理が並びます。Eliot Hotel内の豪華で活気ある空間で頂く食事は、特別な体験となることでしょう。
プライベートダイニング
イベントにお使いください
ダイニングエリア
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算50 USドル~
- 料理ジャンルアジア料理(コンテンポラリー), 寿司, 日本料理
- 【営業時間】月~木・日 17:30~21:00 金・土 17:30~22:00
- 電話番号(617) 536-7200
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【ケータリング】Uni Goes on the Road!<br />Enjoy an amazing menu customized by our award-winning chefs from the comfort of your own home, business or special event venue!<br />Specializing in but not limited to:<br />Caviar + Uni Tastings | Interactive Sushi Classes + Demos | Uni's Beverage Tasting Experience<br /><br />Please inquire for details + pricing.<br />Shelagh@uni-boston.com
- パーティー・貸切Our spacious Private Dining Room can be arranged for a reception of up to 70 guests or a seated meal for up to 50 guests. Private Boardroom meeting space can accommodate up to 12 guests with AV options provided. For all inquiries, please email: hsmith@uni-boston.com
- パーティー・貸切のお問い合わせHarrison Smith: (617) 536-7200
- エリアバックベイ
- 【最寄りの駅・交差点】Massachusetts Avenue
- Parking detailsStreet parking available. The closest garage is at 50 Dalton Street.
- Public transitMBTA Green Line Hynes Convention Center
- 【その他】カウンター席, カクテル, グルテンフリーのメニュー, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, ビール, ワイン, 本格的なバー, 男女共用お手洗い, 禁煙席
ギフトカード
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
エクスペリエンス
Take-Kase: Edomae Style Nigiri Omakase
一人当たり$250.00
プリペイド
複数の日付でご予約可能Join us for the "Take-kase" Omakase, a unique, tradition-rich Edomae-style omakase tasting every Friday. With only 4 sushi bar seats available at 5:30 pm and 8:15 pm, Chef Tsuyoshi "Take" Takeishi crafts a tasting menu inspired by his travels in Japan, focusing on hyper-seasonal ingredients. This intimate setting allows for a personalized journey through the delicate art of Japanese cuisine, with optional sake pairings by Certified Sake Professional Akira Sherman. Each dish and sake pairing is meticulously chosen to highlight seasonal flavors. Reserve your spot for an unparalleled culinary adventure that pays homage to the traditional Edomae experience, where the freshness and seasonality of ingredients are paramount.
ダイナー2,252人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
- 4.6料理
- 4.5サービス
- 4.5雰囲気
- 3.9コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
- E
Eric
VIPサンフランシスコ・ベイ周辺
評価・口コミ (36)
5.0評価・口コミ (36)
3日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- DA
DavidA
ボストン
評価・口コミ (15)
5.0評価・口コミ (15)
6日前にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 3
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- S
Scott
サウスカロライナ州
評価・口コミ (1)
3.0評価・口コミ (1)
2024年12月15日にご来店
- 総合評価 3
- 料理 4
- サービス 3
- 雰囲気 2
この情報は役に立ちましたか?
- J
Jason
ニューヨーク
評価・口コミ (1)
2.0評価・口コミ (1)
2024年12月14日にご来店
- 総合評価 2
- 料理 5
- サービス 1
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- LS
LauraS
ハワイ
評価・口コミ (2)
5.0評価・口コミ (2)
2024年12月13日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 4
この情報は役に立ちましたか?
- OT
OpenTable ダイナー
ニューオーリンズ・ルイジアナ州
評価・口コミ (4)
1.0評価・口コミ (4)
2024年12月13日にご来店
- 総合評価 1
- 料理 3
- サービス 1
- 雰囲気 1
1人がこの情報が役に立ったと言っています
- I
Irena
ボストン
評価・口コミ (2)
5.0評価・口コミ (2)
2024年12月7日にご来店
- 総合評価 5
- 料理 5
- サービス 5
- 雰囲気 5
この情報は役に立ちましたか?
- J
Jeffrey
VIPボストン
評価・口コミ (10)
2.0評価・口コミ (10)
2024年12月4日にご来店