Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

【Diners' Choice】ポートランド・オレゴン​の斬新レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

ポートランド・オレゴンのグルメ・美食家向けのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Libre​の写真
5.0
5 (11)
50 USドル~
デザート
SEポートランド
店舗情報
Where Freedom Meets Flavor

Libre is a dessert bar and cocktail lounge in Portland, Oregon, where freedom bleeds from mezcal cocktails to mole desserts. Walk in and leave your troubles at the door, and experience a world of dreams coming true.

Our pastry chef, Gabriella Martinez, creates fantastical desserts with components ranging from corn husk meringue to bone marrow caramel. Meanwhile, our bar director, "Nan" Chaison, crafts innovative cocktails, including a mezcal-based mole milk punch.

The moodily lit, flower-adorned space with purple velvet banquettes provides the perfect setting for an unforgettable evening.

Come to Libre and experience a taste of freedom.

Gado Gado​の写真
4.9
4.9 (143)
31~50 USドル
インドネシア・マレーシア料理
ノースイースト・ポートランド
店舗情報
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.

In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.

Yalla​の写真
4.9
4.9 (133)
31~50 USドル
地中海料理
SWポートランド
店舗情報
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
República​の写真
4.8
4.8 (891)
50 USドル~
メキシコ料理
パール地区
店舗情報
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling.

We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with 7-Course and a 10-Course options. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories.

República is a tasting menu-only restaurant.
We offer a 7-course menu at $128 or a 10-course menu at $150 per person.

We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners.

Please note our menu offerings change daily.
What you see below, is NOT our current menu.

Yoli​の写真
4.8
4.8 (393)
~30 USドル
韓国料理
ベンド
店舗情報
Modern Korean Cuisine.


Lilia Comedor​の写真
4.8
4.8 (347)
50 USドル~
ファーム・トゥ・テーブル
SWポートランド
店舗情報
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.

De Noche​の写真
4.7
4.7 (170)
50 USドル~
メキシコ料理
パール地区
店舗情報
Brought to you by the team at República comes our newest concept, De Noche, in the heart of the Pearl.

Serving traditional Mexican cuisine using modern techniques and seasonal ingredients, Executive Chef Dani Morales and her team are creating Mexican dishes like you've never tasted before. Enjoy our Entire Menu for Two, or order a la carte in our intimate dining room.

We welcome reservations as well as walk-ins, Wednesday - Sunday.


Hayward​の写真
4.7
4.7 (44)
31~50 USドル
ファーム・トゥ・テーブル
マックミンヴィル
店舗情報
Specializing in “new northwest” cuisine, Hayward offers a delightful fusion of flavors rooted in local farming and purveying, incorporating fermentation, whole animal butchery, and artisanal sourdough techniques. Best enjoyed when shared with friends and family over a table full of plates and beverages. Our menu is ever-evolving, reflecting the changing seasons and our spirit of exploration. We are a curious and playful team, dedicated to taking our guests on a delicious journey where new flavors become familiar favorites. Experience the best of “new northwest” cuisine at Hayward, where each dish tells a story and every meal is an adventure. Visit us at Mac Market and embark on a culinary journey that celebrates local ingredients, innovative techniques, and the joy of sharing food with loved ones. Please note that we unable to control the temperature of the restaurant due to being located inside of Mac Market which is a warehouse type building.
The Joel Palmer House​の写真
4.4
4.4 (2010)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
デイトン
店舗情報
きのこを中心としたメニューを提供するJoel Palmer Houseは、レストランの自家菜園や地元でとれた葉野菜、ハーブ、野菜を使用するなど、旬の素材を地元で調達するよう常に心がけています。フランス、中国、タイ、ポーランド、インド料理の食材からヒントを得た、自由な発想の料理を用意しており、ピノ・ノワール、ピノ・グリ、シャルドネなど有名なオレゴン産ワインとのマリアージュを楽しめます。オレゴン産ワインをメインに取り揃えたバラエティ豊かなワインリストは、ワイン・スペクテーター誌のベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。また、The Joel Palmer Houseは、オレゴン有数の歴史的邸宅として位置付けられており、アメリカ合衆国およびオレゴン州の歴史登録財に指定されています。1857年に建築されたデイトン最古の建造物です。屋外パティオを併設しており、天気が良い日には、オレゴン・ワイン・カントリーの真ん中で、降り注ぐ太陽の光を浴びながらディナーを満喫できます。
Warsugai​の写真
3.6
3.6 (8)
~30 USドル
中華料理
SEポートランド
店舗情報
Warsugai is a nostalgic Asian-American restaurant located in Portland, Oregon. We are a reflection of the diversity of different Asian foods chef Kyo Koo experienced dining out with friends and family growing up in Portland as a native Oregonian. The concept is a evocative journey, encapsulating the vibrant ambiance of old Hong Kong neon and an edgy, hip hangout vibe.
Diners' Choiceのポートランド・オレゴン​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ