Vita Novaは、デラウェア大学のホスピタリティ経営管理プログラムの一部として学生によって運営されているレストランです。秋学期と春学期中の月曜~金曜は「ベスト・デラウェア賞」を受賞したランチビュッフェ、水曜・金曜はエレガントな高級ダイニングを提供し ています。昼食には、学生がグルメサラダ、スープ、パスタ、メインディッシュ、火焼きパニーニ、フラットブレッド、チーズボードとミニお菓子など、出来立ての地元料理を提供しています。5コースディナーはフュージョン風の前菜トリオとお好みのサラダで始まり、そしてお口直しの一品、新しく改装されたショーキッチンで調理したメインディッシュが続きます。そしてディナーの夜はおいしいデザートトリオとの甘い風味で締めくくられます。Vita Novaは20種類のグラスワイン、地元のビールやエスプレッソなど、豊富な種類のドリンクを用意しています。おもてなし役の学生はVita Nova Bistroの経営にも携わっており、革新的な小皿料理のメニュー、3コースのシアターメニューなど、よりカジュアルなダイニングも体験できます。
Ole Tapas Lounge & Restaurantは本格的なタパス(小皿料理)のレストランで、季節のタパス、スペインワイン、大皿のメインディッシュを専門に提供しています。温かみのあるムード照明と陽気なスペイン音楽が活気に満ちた雰囲気を作り出しており、タパス料理の中心地であるセビリアにいるような気分が味わえます。
Columbus Inn has been reborn as a contemporary bar/restaurant that combines the best of both the old and new. Featuring seasonal Modern American menus with an extensive selection of wine, beer, and craft cocktails.
Online Ordering and Delivery Options available through our website: www.ColumbusInn.net
For parties of 10 or more please contact the restaurant directly. We only allow a max of two separate checks per table As you open the doors to La Casa Pasta, your senses will be stimulated with the aromas of freshly-pressed pasta, delicately made sauces and warm, baked breads fill the air. Critics will agree that the tastes are even more satisfying. Newly renovated elegant decor, along with our stunning bar & lounge will surely impress you and your guests. Chef and Owner Giuseppe Martuscelli's roots and knowledge of fine foods and wines originated in the town of Santa Maria Di Castellabate near Salerno, Italy. Giuseppe came to America with the Italian Navy in 1967 and returned to stay in 1973, settling in Newark, Delaware to open La Casa Pasta in 1978. Since then, he has made it his goal to serve only the most authentic Northern and Southern Italian foods. Each year, he travels back to his homeland and beyond to learn new recipes and import ingredients not to be found in the states.
Bardea, pronounced: bar-DAY-ah, is the Italian term for "the goddess of food and drink." The stunning, 120-seat restaurant utilizes ingredients from local Delaware Valley farms and purveyors, and features modern interpretations of traditional Italian and Mediterranean dishes. In 2019, Bardea Food & Drink received a semifinalist nomination in the James Beard Foundation's "Best New Restaurant" category.
Welcome to Vincentes At Vincente's we offer a very unique dining experience called the walking menu. If you don't see anything you want to try on the written menu,then have Our Executive Chef come over and create a dish just for your own personal dining pleasure. After dinner, enjoy one of Vincente's many fine homemade desserts.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Sullivan’s(サリヴァンズ)は賑やかなエリアにあるアメリカンステーキハウスで、最高級のステーキ&シーフード、ハンドシェイクで作るマティーニや、ライブミュージックを提供しています。活気のある雰囲気の中、居心地の良い高級ダイニングを楽しめます。ドリンク、前菜またはディナーを楽しみにラウンジへ足を踏み入れた瞬間から、プロフェッショナルなスタッフのエネルギーと刺激的なムードが感じられます。Sullivan’sでは、28日以上熟成させた、中西部産の厳選最高級肉を1,200℃で焼き上げたシンプルな味付けのステーキ、新鮮なシーフード、様々なおいしい前菜、スープ、サラダ、サイドディッシュを提供しています。デザートは毎日店内で手作りしています。Wine Spectator(ワイン・スペクター)の「Award of Excellence(優秀賞)」を受賞したワインリストには、世界中の様々なワインを取り揃えています。ビジネスにもプライベートにも最適です。お客様のご来店を心よりお待ちしています。
Sugar Factory American Brasserie brings its high-energy atmosphere to Dover, DE. The family-friendly, celebration destination known for its over-the-top sweets & treats, the world-famous restaurant promises a memorable experience. Offering brunch, lunch and dinner, our menu features colorful dishes, as well as its signature 64 oz. goblets & larger-than-life Milkshakes.
All reservations with individuals under 21 yrs of age, must be accompanied by a legal guardian that is 21 yrs of age or older at all time during. * Please note, all members of your party must be present to be seated. Reservations are held for 15 minutes.*