Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

【Diners' Choice】ニューオーリンズ・ルイジアナ州​のブランチが評判レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2025年1月05日

ニューオーリンズ・ルイジアナ州のブランチが評判のお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


The Country Club​の写真
4.8
4.8 (1183)
~30 USドル
アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)
バイウォーター
店舗情報
Hidden away in the Bywater neighborhood, The Country Club offers an elegant escape from everyday living. Our beautiful restaurant and bar deliver exquisite food and drink in sophisticated surroundings. We offer chef-driven cuisine inspired by Italian-French and Creole-Southern heritages. Our incredible menus by Chef Chris Barbato, formerly of Commander’s Palace, has all the foodies talking. Our award-winning wine program features more than 140 bottles from 13 countries and its very own private label wines. You MUST be 21 or over to dine with us. Some outdoor seating is available. If you would like to request outdoor seating, please do so when you arrive. We book up for Drag Brunch six months out, HOWEVER, as people cancel reservations they immediately become available online, so be sure to check back often. For Parties over 20 people please contact us directly.

Brennan's​の写真
4.8
4.8 (11872)
31~50 USドル
クレオール料理
フレンチ ・ クォーター
店舗情報
伝統を守り続ける Brennan'sは1946年にオープンし、最近は新しい共同所有者テリー・ホワイトとラルフ・ブレナンによって努力や出費を惜しまない大規模な改装が行われました。8つの魅力的なダイニングルームはそれぞれ、ニューオーリンズの建築と雰囲気が染み込んでいて、朝食が豪華なディナーかと思われるほどの華やかな食事を演出しています。 有名シェフのスレイド・ラッシングによるメニューは、クレオールの伝統に根ざしつつ、現代のニューオーリンズの影響を強く反映しています。クラシックとモダンの技術を融合することで革新的なアプローチが生まれ、地元の季節の料理が強調されています。 Brennan'sの旧世界的な優雅さ、奇抜な内装、贅沢なサービスによって、レストランでの食事がユニークで洗練された最も記憶に残るものになるでしょう。来店を心からお待ちしています!
Alma Café​の写真
4.7
4.7 (81)
~30 USドル
スペイン料理
バイウォーター
店舗情報
Owner and Executive Chef Melissa Araujo is a 2024 James Beard Foundation Best Chef Southeast Semifinalist. Alma is an award winning Honduran restaurant located in the historic New Orleans Bywater, just outside the French Quarter.

Alma means soul in Spanish. The menu showcases Chef Melissa Araujo's Honduran heritage and takes each guest on a journey through food and culture. The Soul has many stories to tell; Alma's tale is shared through it's dining experience. From Pollo Chuco, to Bloody Mary's and avocado toast, Alma offers an extensive array of dishes focusing on Honduran Food.

Chef Araujo’s Father was Born in La Ceiba, Honduras and her memories of her childhood are centered around this particular view of the city. The mountains in the back, the ocean, the cool air in my face, my best memories were made in this city. Alma has given me the opportunity to recreate these memories and share them with our guests.

Reservations available Monday- Thursday, Waitlist only on Weekends.

The Gloriette​の写真
4.7
4.7 (527)
50 USドル~
フレンチアメリカン料理
コヴィントン
店舗情報
A restaurant at the Southern Hotel. Led by Chef Alex Harrell, our menu features locally inspired cuisine.
Apolline​の写真
4.6
4.6 (1775)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
アップタウン
店舗情報
Apollineは、美しいアップタウン・ニューオーリンズに位置しています。クレオール料理の影響を受けた、地元産の食材、レストランの畑で採れるハーブ、ペッパー、トマトなどを使用した現代的なフランス料理を提供しています。改装済みのコテージスタイルの家を使用しています。シェフのマット・ファーマーとゼネラルマネージャーのフランク・フィリップスが、斬新なメニューとニューオーリンズで12年以上続くトレードマークの優れたサービスでおもてなしします。
Birdy's Behind The Bower​の写真
4.6
4.6 (606)
~30 USドル
アメリカ料理
ガーデン・ディストリクト
店舗情報
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.

Monday Restaurant + Bar​の写真
4.6
4.6 (899)
31~50 USドル
アメリカ料理
ミッド・シティ、シティ・パーク
店舗情報
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.

The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays.

More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.

Monday is open for lunch and dinner six days a week.

NOTE:

For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.

Morrow's​の写真
4.5
4.5 (373)
~30 USドル
アメリカ地方料理(南部)
バイウォーター
店舗情報
Nestled in the historic Faubourg Marigny neighborhood of New Orleans, LA; Morrow’s is an exciting new cosmopolitan restaurant concept founded in April 2018 by mother-son duo, Chef Lenora Chong and Event Curator Larry Morrow.
Serving classic New Orleans cuisine and authentic Korean dishes, Morrow’s has quickly grown to national acclaim as a local hotspot, with a thoughtfully curated ambiance serving hearty portions of delicious food!

Vessel NOLA​の写真
4.2
4.2 (2639)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
ミッド・シティ、シティ・パーク
店舗情報
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Nice Guys Nola​の写真
3.9
3.9 (446)
31~50 USドル
クレオール料理
Crown Point
店舗情報
Quality you can taste! Nice Guys family offers many different cuisines and traditions. Most importantly to us, we are obsessed with excellent food and superior customer service. In New Orleans we realize people come from all across the globe for some amazing New Orleans food. At Nice Guys, we are happy to serve you that amazing food. Located in New Orleans at 7910 Earhart Blvd, five minuets from downtown, Nice Guys Nola is a new restaurant adventure with all the vibes. The concept and creativity in every dish was created by owners Glenn and Allison Charles. We always have something crazy and over the top to look forward to every weekend. Join us for our fall off the plate specials, amazing brunch and craft cocktails. We look forward to serving you.
Diners' Choiceのニューオーリンズ・ルイジアナ州​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ