Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アトランタメトロ

【Diners' Choice】アトランタメトロ​のシーフード・海鮮料理レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

アトランタメトロにあるシーフード・海鮮料理のおいしいお店をお探しですか?OpenTable ならきっと目的にあったお店が見つかります!OpenTable では、世界中のお客様から、毎月 400,000 件以上の評価・口コミをお寄せいただいています。実際にお食事されたユーザのみなさんから投稿される評価や口コミを独自の方法で分析して、カテゴリーごとにランキング情報を抽出しています。ユーザーのみなさんには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報としてランキングをお届けします。お楽しみください!


Kyma - Atlanta​の写真
4.9
4.9 (6411)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
バックヘッド
店舗情報
Kymaは、モダンなギリシャのシーフード料理を提供する他に類を見ないタバーンです。地中海の原点に忠実な独創的ながらも親しみやすい料理が楽しめます。Kymaの店内は、藍色の天井の見事な星座のディスプレイ、白い大理石の柱、新鮮な魚の大胆なディスプレイが印象的です。お客様を迎えるパティオは豪華な家具と白いリネンのカーテンが特徴で、ギリシャのワインとKymaのさまざまな前菜を味わうのに理想的な空間になっています。Kymaでは新鮮でヘルシーな料理、気配りの行き届いたギリシャのおもてなしを楽しい雰囲気の中で楽しめます。ふさわしい服装での来店が望まれます。「料理を愛する料理人による料理。素晴らしいの一言。」The Atlanta Journal-Constitution誌評
C&S Seafood & Oyster Bar - Vinings​の写真
4.8
4.8 (4809)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
バイニングス
店舗情報
アトランタのレストランで、伝統的なフレンチ料理とニューヨークスタイルの料理を提供しています。
Mac's Raw Bar​の写真
4.8
4.8 (404)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
マリエッタ
店舗情報
Coming Soon!

Mac’s Raw Bar celebrates the bounty of the seas with a lively raw bar where seafood is the star of the show. Just north of landlocked Atlanta, Mac’s pays careful attention to local ingredients and specializes in sustainability. Our Chefs are dedicated to highlighting the oysterman, the fisherman, the Georgia farmers + brew masters, and world-renowned winemakers.


C&S Seafood & Oyster Bar - Brookhaven​の写真
4.8
4.8 (639)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ブルックヘイブン
店舗情報
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients. Proper attire required.

The following are not allowed: Beach flip flops, slides tank tops for men undershirt type t-shirts sweat pants and jogging pants athletic shorts clothing with inappropriate graphics clothing that is overly exposing midriff tops shorts that are too short.

C&S Seafood & Oyster Bar - Sandy Springs​の写真
4.8
4.8 (2430)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
サンディ スプリングス
店舗情報
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients.

Proper attire required. The following are not allowed:
Beach flip flops, slides
tank tops for men
undershirt type t-shirts
sweat pants and jogging pants
athletic shorts
clothing with inappropriate graphics
clothing that is overly exposing
midriff tops
shorts that are too short

Hugo's Oyster Bar​の写真
4.8
4.8 (3090)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
ロズウェル
店舗情報
南部風にアレンジした美味しい魚介料理を楽しめます。
Goin' Coastal - Canton​の写真
4.8
4.8 (3179)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
カントン
店舗情報
Jezebel Magazine - アトランタのトップ100レストランの35位 トップ100のうちシーフードレストランでは最高位 Atlanta Magazine - アトランタで最高ランクのシーフードレストラン Yelp - 4つ星評価 GOIN' COASTALは持続可能なシーフードを提供するレストランです。天然でも養殖でも、最高品質のシーフードを提供しており、種の生存や生態系の健全性を損なうことなく、長年存在してきた食材を使用しています。なぜこれが問題なのでしょうか? 1. 世界の漁場の75%以上が完全にまたは過剰に漁獲されている中、この選択がすべての消費者向けの水産物市場の拡大につながると信じています。 2. 持続可能な漁業は環境に対して責任があるだけでなく、最高品質の魚介類を生産することにもなります。 GOIN COASTALによる持続可能なシーフード運動をご支援いただきありがとうございます。ネットサーフィンを中断して、是非素晴らしいシーフードを食べにお越しください!
さらに検索する
Roberto's Deluxe​の写真
4.7
4.7 (210)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ウッド ストック
店舗情報
Reservations are available any time for our Chef's counter, dining room tables and patio seating. Bar Top and High-Top Bar seating is first come, first served. For large Parties - please give us a call.

Roberto's is a chef-driven seafood restaurant serving fresh oysters, soups, salads, and wood fired grilled fish. The bar serves a wide selection of spirits, beer, and wine. The atmosphere is bright and cheerful, representative of the Emerald Coast.

The dining room features 25 counter seats that put you right in the action surrounding the kitchen.

Hours of Operation:
Happy Hour: Tuesday - Sunday 4:00 - 5:00...
Tuesday, Wednesday, & Thursday: 4:00 - 9:00...
Friday & Saturday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 10:00...
Sunday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 9:00

The Optimist​の写真
4.8
4.8 (9071)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ミッドタウン ・ ウエスト
店舗情報
The OptimistのThe OptimistとOyster Barは、「ハンプトンズと南部」が融合したレストランで、持続可能な水産物を昔ながらの方法で調理することに情熱を注いでいます。ジョージア州のヒッコリー材でローストした絶妙な焼き具合の肉類、魚介類、甲殻類の料理をお楽しみください。メニューでは、本格的なシーフードガンボの「ポットラック」ガーリックブレッド添え、メイン州のロブスターサンドイッチ、ガルフ・グルーパー(ハタ科の魚)とスモーキーな春のヴィダリアオニオン、東西の海岸で獲れた新鮮な牡蠣を提供しています。歴史あるハムの熟成小屋が、海岸のサーフ文化をテーマに改装され、居心地の良い素晴らしいレストランに生まれ変わったというのは、ちょっと皮肉な話です。 ところで、魚介類が苦手という方もご心配なく。店内では肉料理も用意しています!シェフのFord Fryより。
Message in a Bottle​の写真
4.7
4.7 (350)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ダンウッディ
店舗情報
Message in a Bottle and the restaurants at The Village Dunwoody are the vision of hospitality veteran and owner of Dash Hospitality Group, David Abes. Chef Camron Woods, Culinary Director for The Village, and along with Phil Handley, have created a thoughtful approach to the food & beverage selections. The bar menu features a mix of vibrant cocktails, beach beers, and complimentary wines. Start your dining experience with a Seafood Tower, Oysters Rockefeller or the Ceviche de la Día. The menu features a selection of the daily Fresh Catch, Crispy Seafood Platter, and Chef's famous Maine Lobster Pot Pie. The dining room has a fun beach vibe with nautical decor and other seating options include the Raw Bar, Screened Porch, or Private Dining Room.







役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ