Duke's は高級かつカジュアルな太平洋岸北西部のシーフードをコンセプトにしており、風味豊かで100%持続可能な野生の魚介類の特製料理と、受賞歴を誇るチャウダー、牧草飼育牛のハンバーガーを提供しています。皆様でお集まりいただける、フレンドリーで快適な、気取らない雰囲気のユニークな空間です。ヘルシーな天然の食材のみを使用しており、 Duke's の料理にはホルモン、抗生物質、有害な化学物質は含まれません 。Dukes Chowder House が提供する料理への、ゲストによる高評価は、「It’s so good!」(とてもおいしい!)の3ワードに集約されています。
Welcome to Anthony's at Gig Harbor! Nestled in the Finholm Marketplace right on the Harbor offering outstanding views on the marina and Mt. Rainier. Enjoy premium Northwest seafood complemented by local produce, Northwest wines, mircrobrews and more. You can also enjoy downstairs in our Shoreline Room lounge, which has a cozy atmosphere and creates a sense of being right on the water.
「アメリカ北西部のお勧め料理」カジュアルでくつろげる雰囲気のWildFin American Grillは、地元客が集まる手頃な価格のレストランです。WildFinは、友人や家族との食事や特別イベントの際に最適です。北西部の寒い日でも、ほっと一息くつろげる暖かい空間を提供しています。WildFinではアメリカ北西部産のお肉、地元でとれた新鮮な魚介類や農産物など、最高級の食材を使った様々な料理を楽しめます。ドリンクには、厳選された北西部産のビールとワインに加え、WildFin特製のカクテルなども用意しています。WildFinは、お客様の想像を超える素晴らしい手作り料理やドリンクを提供できるように日々つとめています。簡単なランチ、カジュアルなディナー、古い友人との会合など、あらゆる機会にWildFinをご利用ください。
Welcome to Harbor Lights! For over 50 years we have been a staple in the Tacoma community. A rustic atmosphere that sits on the shore of Commencement Bay with scenic views providing the quintessential Northwest dining experience. Harbor Lights joined the Anthony's family on April 29th, 2000 after being the dream of Anton Barcott, an immigrant from Yugoslavia. On January 26, 1959 Anton opened Harbor Lights among the lumber mills and shipyards along the waterfront. We are well known for serving large portions of seafood such as the two pound bucket of steamed clams and have a loyal following of wonderful guests!
We’ve moved to Tock for all future reservations! Please book your upcoming appointments through our new platform at https://www.exploretock.com/ginos-at-the-point-tacoma/ feel free to give us a call at 253-242-7951 if you need assistance. We look forward to welcoming you!
Join us for a unique experience with an amazing view:
Breakfast Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday from 7:00am to 11:00am/ Lunch Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday 11:00am to 3:00pm/ Brunch Saturday and Sunday from 7am to 2:00pm/ Dinner Daily from 4:00pm to 10:00pm/ Select Happy Hour daily 3:00pm to 5:00pm/ New Late-Night Menu available 10:00pm to 11:00pm Friday and Saturday/
We offer complimentary Valet service for guests dining at Copper & Salt. We do not validate parking outside of our Valet service.
ドアを通って歩いた瞬間から、リラックスして素晴らしい食事をする時間であることがお分かりになるでしょう。美しい景色、優雅なおもてなし、誠実な料理のすべてによって、お客様のダイニング経験が思い出深いものになることをお約束します。ジューシーなステーキ、新鮮でふっくらしたキングサーモンフィレをお楽しみください。Stanley and Seafort'sがタコマのオリジナルであることがお分かりになるでしょう。
Stanley and Seafort'sはタコマのランドマークのレストランです。
Tacoma’s newest waterfront restaurant, Woven Seafood & Chophouse, is a Roy Yamaguchi concept owned by The Puyallup Tribe of Indians. Woven celebrates a rich fusion of culinary traditions, honoring Yamaguchi’s Japanese heritage and pioneering Hawaii regional cuisine, along with the traditions of the Puyallup Tribe and the bounty of the Pacific Northwest.
Introducing Slahal Steakhouse: A wonderful addition to Tacoma's upscale dining scene. Pairing classic steakhouse cuisine with stunning views of the City, Commencement Bay, Mount Rainer, and the Olympic Mountains, Slahal Steakhouse offers an unparalleled dining experience.
Located on the 11th floor of the EQC Tacoma Hotel Tower. Families welcome.