Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

【Diners' Choice】シアトル(南部)​の特別な食事に最適レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

シアトル(南部)の特別な日のお食事に向いているお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Grazie Ristorante - Southcenter/Tukwila​の写真
4.7
4.7 (1928)
31~50 USドル
イタリア料理
タクウィラ
店舗情報
We are an authentic Italian restaurant featuring wines and foods from the different regions of Italy. A remarkable aspect that sets our restaurants apart is our employees are taken to Italy for education in Italian food and wine knowledge. Our servers are personable and also educated to help you with your dining selections. We take no shortcuts with our food and make everything on our menu from scratch, using only the freshest ingredients and imported products. When you step inside the door of our restaurant our goal is to take your senses on a culinary journey to Italia.
Paolo's Italian Restaurant​の写真
4.7
4.7 (1288)
~30 USドル
イタリア料理
ケント
店舗情報
20年以上にわたり、Paolo’s(パオロズ)はケントでイタリアの味を提供してきました。Paul Raftisは、彼の母親Darlene Raftisのそばで料理を学びながら育った後にレストランを開業しました。彼は「ここはとてもいい匂い!」の言葉に聞き飽きることなく、ゲストと会話ができるオープンキッチンで楽しんでいます。マラソン選手である彼は、イタリア料理を食べて健康になれることの生きた証拠です。実際に、彼の特製料理のひとつ「フェットゥチーネ・パオロ」は、ランナーズワールド誌で紹介されました。それは、彼が作り出した料理のひとつで、クリーム、バターを一切使わず、オリーブオイル、ニンニク、鶏がらスープ、バルサミコ酢、サンドライトマト、アーティチョーク、鶏肉を使用したおいしいパスタです。ブルスケッタ、チョッピーノ、ピザ、スパゲッティ&ミートボールなども楽しめます。Paulが皆様のご来店を心よりお待ちしています。
さらに検索する
Duke's Seafood - Kent Station​の写真
4.7
4.7 (790)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
ケント
店舗情報
Duke's は、高級かつカジュアルな太平洋岸北西部のシーフードをコンセプトとするレストランです。フレンドリーで、気取りのない個性的な店内では、風味豊かで100%持続可能な天然のシーフード、受賞歴のあるチャウダー、牧草飼育牛肉のハンバーガーを提供しています。自然で健康に良い食材のみを使用しており、Duke's の料理にホルモン、抗生物質、有害な化学物質は含まれません。Dukes Chowder House が提供する料理への高評価は、「It’s so good!」(とてもおいしい!)の3ワードに集約されています。
Copperleaf Restaurant & Bar​の写真
4.6
4.6 (2224)
31~50 USドル
アメリカ地方料理(北西部)
シータック
店舗情報
Copperleaf Restaurant & Barでは季節感あるファーム・ツー・テーブルの料理を提供する北西部のスポットです。そのときのシーズンの最高のものをテーブルに提供するため、チーム全体で持続可能な実践に取り組んでいます。シェフのMark Bodinetは、地元の小さな農家、漁師、牧場、職人の製品に加え、敷地内のシェフのガーデンから採れた作物でディナーを提供しています。早めにお店に到着したら、ラウンジメニューを毎日提供するCopperleaf Barで、ワシントン州のシラーをグラスで、または季節カクテルを楽しんでください。Copperleaf Restaurantでは本当の「典型的な北西部の」を体験できます。
ピックアップ!口コミ
MikiMVIP
2024年5月20日にご来店
s総合的に完璧なレストランです。 空港近くなのに静けさと贅沢な雰囲気を醸し出し、お料理も全て美味しかったです♪ また利用します。
Anthony's HomePort - Des Moines​の写真
4.6
4.6 (3865)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
デモイン
店舗情報
Anthonyは、本格的な北西部のダイニング体験を提供する地元のウォーターフロントのレストランです。クオリティとバリューに妥協せず、最高級の新鮮なシーフードを提供しています。自社のシーフード会社からの新鮮で安全な季節の魚介類、北西部のワインやマイクロビール、「ベスト・オブ・シーズン」の食材を用いて自家製のデザート、サラダ、メインディッシュ、ドリンクを用意しています。Anthony’s Des Moinesからは、ピュージェット湾とオリンピック山脈の美しいパノラマの景色を眺めることができます。1階(日本式の2階)に位置し、毎日ランチに営業しています。カジュアルスタイルで予約はいりません。シーフード、パスタ、サラダ、ハンバーガー、魚のタコスなどを倒しめます。
Duke's Seafood - Southcenter​の写真
4.6
4.6 (1094)
~30 USドル
シーフード・海鮮料理
タクウィラ
店舗情報
Duke's は、高級かつカジュアルな太平洋岸北西部のシーフードをコンセプトとし、フレンドリーかつ快適で気取りがなく個性豊かな気軽に集まれる空間で、風味豊かで100%持続可能な天然のシーフード、受賞歴を持つチャウダー、牧草飼育牛肉のハンバーガーを提供しています。自然で健康に良い食材のみを使用しており、Duke's の料理にホルモン、抗生物質、有害な化学物質は含まれません。Dukes Chowder House が提供する料理への、ゲストによる高評価は、「It’s so good!」(とてもおいしい!)の3ワードに集約されています。
Smoke & Cedar Steakhouse​の写真
4.6
4.6 (301)
31~50 USドル
ステーキハウス
オーバーン
店舗情報
Located on top of the all-new Muckleshoot Casino Resort tower in the heart of the bountiful Pacific Northwest. Smoke & Cedar is among the country's leading steakhouses, dedicated to providing excellent guest service, fine libations, prime steaks and the best seafood the PNW has to offer. This one-of-a-kind restaurant in Washington commands 270-degree views of Mt. Rainier, the Puget Sound and both the Olympic and Cascade Mountain ranges.

Smoke & Cedar's menu is updated seasonally to best showcase ingredients collected by foragers from the farmers markets, regional farms, and other artisan purveyors. The soul of the restaurant quite literally extends through its decor to spectacular views, complimenting a menu that conveys the sentiment that quality procured ingredients-are better appreciated on a beautiful plate in an approachable but elegant setting.

Bon appétit!

Mizu Steakhouse - Covington​の写真
4.2
4.2 (450)
31~50 USドル
日本料理
ケント
店舗情報
Mizu Steakhouse in Covington, WA serves creative Japanese fare. Its welcoming setting features hibachi chefs that are eager to show off their cooking skills right at the table. Mizu Steakhouse serves a large variety of dishes prepared with quality produce, meat and seafood. Fried pot stickers, edamame or tempura make for tasty appetizers. Guests can dine on a main course of filet mignon, New York steak with shrimp or a variety of seafood. This restaurant also serves gluten-free sauces, vegetarian dishes.

Mizu Steakhouse offers a variety of libations to pair with meals. It provides outdoor seating and take-out service.

Claim Jumper - Tukwila​の写真
4.2
4.2 (643)
~30 USドル
アメリカ料理
タクウィラ
店舗情報
Our friendly environment is ideal for celebrating special occasions, hosting a business lunch or gathering for a delicious meal with friends and family. Our saloons are a comfortable gathering place to relax after a day at work, to catch a game or share an appetizer with friends. The saloon menu features signature cocktails, chilled martinis, premium and ultra-premium spirits, specialty non-alcoholic beverages, an extensive wine list, and imported and American craft beers including Claim Jumper’s own Honey Blonde, Original Red Ale and IPA. In addition to the saloon menu Claim Jumper offers a Steakhouse menu which includes USDA Prime steaks and premium house made shareable sides. Open daily for lunch and dinner, Claim Jumper offers a selection of freshly prepared items using only the finest ingredients available. Favorites include Certified Angus Beef®, fresh fish, baby back pork ribs, fresh baked pot pie, specialty salads, pasta, sandwiches, burgers and more.
Muckleshoot Restaurant​の写真
4.1
4.1 (74)
~30 USドル
アメリカ料理
オーバーン
店舗情報
The diverse, flavorful menu of Muckleshoot Restaurant includes favorites like the Seafood Louie Salad and 12 oz. NY Strip Steak.

Carrying on the traditional Muckleshoot ways of cooking salmon, we are proud to offer traditional salmon dinners utilizing locally sourced alder wood and Pacific Coast wild salmon. Cooked over an open flame, the traditional method of low heat and smoke enhances the salmon flavor while preserving freshness and texture. Available in individual (8 oz. fillet with two sides, $29) or family style (2 1/2 pounds with one pound of corn and red potatoes, $95) presentations. Offered Friday through Sunday from 5 p.m. to 9 p.m.

Plus, don't forget to check out the baked goodness inside our pastry display. Enjoy a wide assortment of pastries, from croissants to brownies, baked fresh daily and available for in-room dining or to-go orders.

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ