Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ローリー・ダーラム・チャペル・ヒル

【Diners' Choice】ダーラム​の斬新レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

ダーラムのグルメ・美食家向けのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Elements​の写真
4.8
4.8 (2442)
31~50 USドル
フュージョン料理
チャペルヒル
店舗情報
スシ・ナイツは木曜、金曜、土曜の17:00に始まります。 店内に足を踏み入れた瞬間から最後のおいしい一口まで、私たちはユニークで極上のダイニング体験を皆様に提供することを約束します。私たちの料理はクラシックと現代的なアジアおよびヨーロッパの調理技術を組み合わせており、地元産で持続可能な食材の風味を高めています。最も新鮮で季節の食材を活用できるよう、メニューを頻繁に変更しています。ジョージ・バーナード・ショーの「食べ物に対する愛より誠実な愛はない」という言葉が最もよく言い表していると考えます。全く同感です。フォークから口へ、素晴らしい食事を願っています。 シェフのマイケルとElementsチーム
さらに検索する
Mateo Bar de Tapas​の写真
4.8
4.8 (2423)
31~50 USドル
スペイン料理
ダーラム
店舗情報
Vin Rouge(ヴァン・ルージュ)のスタッフがスペインの心と南部の魂をお届けします。
Juju Durham​の写真
4.8
4.8 (2364)
~30 USドル
アジア料理
ダーラム
店舗情報
Jujuはチャペルヒルで有名なJujubeのエキサイティングな姉妹店で、地元のレストラン経営者のJulian Benfeyと受賞歴のあるシェフCharlie Deal(JujubeとDurham’s Dos Perrosのシェフを兼任)が立ち上げました。Jujuはデューク大学イーストキャンパスの近くの9thストリートという絶好のロケーションで、早朝の軽食タイムから深夜の賑やかなひとときまで営業しています。 Jujuでは伝統料理を大胆にアレンジしたおいしい創作タパスを楽しめ、斬新さと伝統的なスタイルを調和させた料理を幅広く提供しています。手作りのカクテル、様々な種類の日本酒、厳選した素晴らしいワインやクラフトビールなどを揃えた豪華なドリンクメニューも用意しています。 食事はユニークなバー、豪華なブース、メインダイニングルームのほか、ファイヤーピットの周りのパティオ席でも楽しめます。いろいろな小皿料理を注文したり、大皿の北京ダックを友人とシェアしながら食事を楽しめます。 思い出に残るひとときをぜひお楽しみください。
M Tempura​の写真
4.8
4.8 (601)
50 USドル~
日本料理
ダーラム
店舗情報
M Tempura is Durham's traditional Japanese tempura restaurant offering Tempura as well as Kaiseki Omakase offerings.

For the multi-course menu items, all members of your party must choose the same option please.

We currently cannot accommodate shellfish, vegetarian (egg in batter), gluten, and seafood allergies. We apologize for the inconvenience.


Little Bull​の写真
4.8
4.8 (531)
50 USドル~
フュージョン料理
ダーラム
店舗情報
Little Bull is sincere, nostalgic comfort food, inspired by the palates of first-generation immigrant kids.

Pocho cuisine is not a gimmick. Like Oscar, it’s a little bull-headed, but with no bullshit. It means more than loaded terms like “New American” or “modern Mexican.” And it’s authentic to Chef’s personal experience.

“American food is undefined. But it’s been designated to certain ideas and people. It’s actually evolving, as much as our landscape is a melting pot. As much as my own identity as a first-generation American and chef.”

Pocho started as a term used by people in Mexico to poke fun at the “American” kids who speak Spanglish. At Little Bull, pocho cuisine showcases the evolution of being a chef in America, inspired by every immigrant and their growing influence on our food.

M Pocha​の写真
4.7
4.7 (429)
~30 USドル
アジア料理
ダーラム
店舗情報
Pocha is short for Pojanmacha in Korea. The exact definition of Pojanmacha is "Tented Cart on Wheels" that serves street food with drinks. Over the years, pojanmacha has developed more into a brick and mortar style and has similar feel that of Japanese style Izakaya. It is an intimate but causal spot to share good food and drinks with friends. We focus on Asian fusion with a concentration on Korean food.
Aaktun Coffee + Bar​の写真
4.6
4.6 (24)
~30 USドル
中南米料理
ダーラム
店舗情報
Our cozy cafe is a delightful haven where friends gather amidst the aroma of freshly brewed coffee, savoring delectable pastries and engaging in warm, leisurely conversations. Take a step into our dining room and allow us to whisk you away to a tropical paradise where contemporary tiki cocktails blend seamlessly with vibrant Latin American and Caribbean Flavors. Our culinary journey is guided by the talented Oscar Diaz, a two-time James Beard semi-finalist and our esteemed chef-owner.
Krill​の写真
4.5
4.5 (421)
~30 USドル
アジア料理
ダーラム
店舗情報
Welcome to Krill, where the vibrant atmosphere sets the mood for bold Southeast Asian flavors. Executive Chef/ Partner, Jason Lawless' Southeast Asian-inspired dishes are served with fun, funky twists, paired alongside fresh, creative cocktails and a thoughtfully curated sake and wine program. Krill offers a theatrical setting that is signature to all Giorgios Hospitality Group restaurants- from the lemongrass and outdoor bamboo garden to the giant lanterns and colorful murals by local artist, Arianne Hemlein. Expect fresh, seasonal, local ingredients and house-made sauces and pastes. Looking forward to hosting you for some Far East flavors without boundaries!

“Bringing the food and culture of Southeast Asia and its coastal regions to life in a very funky and playful ‘Far East funk’ sort of way.” -Giorgios Bakatsias

さらに検索する
Bombolo​の写真
4.5
4.5 (287)
31~50 USドル
イタリア料理
チャペルヒル
店舗情報
Named 2023 Restaurant of the Year by Eater. Dishes you’ve long loved served alongside dishes you’ve never heard of make our ever-changing menu an adventure you’ll want to embark on often. Our wine list is as varied as our food, and every one of our cocktails has been created just for Bombolo by our mixologist.
Restaurant at The Durham​の写真
4.2
4.2 (530)
31~50 USドル
アメリカ料理
ダーラム
店舗情報
The Restaurant at The Durham serves an ever-evolving seasonal menu of American classics and regional specialties made with the bounty of produce, meats, cheeses and seafood from our local farms and purveyors. Start with drinks and sunset views on The Roof, followed by dinner in the Restaurant’s glass-walled dining room with striking mid-century design.

Reservations made through OpenTable are for the Restaurant only. For Roof reservations and private event inquiries, please call 919-768-8831.

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ